INSISTIRALA DA IDE KUĆI: Poznato šta se dešavalo pre nestanka pacijentkinje, čije telo je nađeno u šumi

S. BABOVIĆ

09. 09. 2022. u 10:29

PRE nego što je samovoljno napustila Specijalnu bolnicu Ribarska banja kod Kruševca, gde se oporavljala, pacijentkinja čije je telo nađeno u šumi kod ovog lečilišta insistirala je da ode kući, saznaju „Novosti”.

ИНСИСТИРАЛА ДА ИДЕ КУЋИ: Познато шта се дешавало пре нестанка пацијенткиње, чије тело је нађено у шуми

Foto: S. B.

Dr Dušan Šokorac, direktor ove poznate bolnice, koji je jutros obavešten o celoj situaciji kada je došao sa godišnjeg odmora, predočava za „Novosti” da se starija pacijentkinja oporavljala nakon moždanog udara.

- U ovom trenutku možemo da kažemo da je prošlog četvrtka, negde oko 16 sati, pacijentkinja napustila odeljenje i nije se uputila ka glavnom ulazu, već ka izlazu koji se koristi samo u slučaju loših vremenskih prilika i sl., dakle, izašla je na kontrastranu i uputila se ka šumi - navodi za „Novosti” dr Dušan Šokorac. - Prema informacijama koje sam dobio, posle kraćeg vremena za njom je krenulo naše osoblje, a potom je slučaj prijavljen i policiji. Pacijentkinja je insistirala da ide iz bolnice iz privatnih razloga i osoblje je kontaktiralo sa njenim sinom tim povodom.

Odlazak pacijentkinje iz bolnice se, prema informacijama iz ove ustanove, međutim, odlagao. Nažalost, potraga nakon napuštanja odeljenja nije dala rezultata, sve do juče, kada je nađeno telo u šumi. Istraga je u toku i očekuje se da obdukcija pruži više odgovora i rasvetli sve okolnosti koje su dovele do smrti.

- Istražni organi rade svoj posao, radi se na rekonstrukciji celog događaja - napominje dr Šokorac.

Prema nezvaničnim procenama, nema naznaka da je reč o krivičnom delu. Više saznanja biće poznato tokom istrage.

Specijalna bolnica u Ribarskoj banji namenjena je lečenju koštano-zglobnih oboljenja, posttraumatskih stanja, neuroloških tegoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!