PRETUKAO STARICU, PA POKUŠAO DA JE SILUJE: Jezivi zločin u Malom Zvorniku, odbranila se od nasilnika

V. Mitrić

09. 08. 2022. u 17:26

MALOZVORNIČKI policajci , brzim radom, uhapsili su G. P. (39) iz okoline tog mesta, zbog postojanja sumnje da je učino krivično delo silovanje u pokušaju.

ПРЕТУКАО СТАРИЦУ, ПА ПОКУШАО ДА ЈЕ СИЛУЈЕ: Језиви злочин у Малом Зворнику, одбранила се од насилника

Foto: V. Mitrić

On se sumnjiči da je, tokom prošle noći, ušao u kuću osamdesetdvogodišnje žene u okolini Malog Zvornika, zadao joj više udaraca i pokušao da je siluje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Tužilac će, posle saslušanja, da odluči da li će od sudije za predhodni postupak da zatraži određivanje pritvora osumnjičenog.

Kako "Novosti" saznaju drama se odvijala u jednom od sokaka sela Brasine, nadomak Zvornika.

Starica i duplo mlađi meštanin su komšije. Prema našim saznanjima, imaju, od ranije, neke nerazjašnjene imovinsko-pravne odnose. Osumnjičeni je, kako smo obavešteni, "otišao kod starice i posle udaranja, kako je je navela policija, pokušao je da je siluje".

- Starica se žustro borila protiv kabadahije i nasilnika, jaukala je i zapomagala, što je, srećom, čuo komšija, koji je pretrao kod starice kući i zatekao scenu u kojoj mlađi komšija pokušava da je siluje - saznajemo u komšiluku.

- Komšija je pozvao policiju, koja je brzo stigla i osumnjičenom stavila lisice na ruke.

Starica je, i dalje, "van sebe". Nije mogla ni da nasluti ovako nešto, kao i drugi meštani. Uhapšeni nije poznat bio policiji ni po kakvim izgredima. 

BONUS VIDEO: "BIO JE JEDINAC, ZAŠTO MI GA BOG UZE" - Lelek i suze Andrijine majke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere