POZNATO STANJE RADNIKA KOJI JE POVREĐEN U "ŽUPI": Ne seća se ničega, zašivene su mu rane i zbrinut je na hirurgiji (FOTO)

S. Babović

16. 06. 2022. u 13:01

M. L. (58) iz Aleksandrovca nastradao je jutros oko 9 sati u nesreći koja se dogodila u krugu fabrike Vino Župa u Aleksandrovcu. Kako su "Novosti" ranije objavile, u incidentu je povrede glave zadobio radnik I. Đ.( 38), iz Donjeg Rataja, koji je transportovan u Opštu bolnicu Kruševac.

ПОЗНАТО СТАЊЕ РАДНИКА КОЈИ ЈЕ ПОВРЕЂЕН У ЖУПИ: Не сећа се ничега, зашивене су му ране и збринут је на хирургији (ФОТО)

Foto: S. Babović

Na licu mesta su pripadnici Policijske stanice u Aleksandrovcu i Osnovnog javnog tužilaštva iz Brusa.

Kako su Novosti objavile, za sada se spekuliše da je do nesreće došlo usled isparenja u betonskom sudu jednog pogona. Više informacija biće poznato tokom istrage. 

Ivan Đ. radnik Vino Župe u Aleksandrovcu, koji je preživeo tragediju u betonskoj cisterni, dovezen je u 10.40 kolima hitne pomoći zbog povrede koja se desila oko devet časova. Pacijent je primljen u svesnom stanju, ali je rekao da ne može da rekonstruiše događaj, da se ne seća. Ima oguljotine po licu i rane na potiljku, odmah je pregledan i hirurški zbrinut, zašivene su mu rane, dobio je terapiju, radiološka obrada je u toku, sada je na hirurškom odeljenju, stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan. Trenutno se radi dodatna dijagnostička obrada, CT glave, skener i laboratorijske analize, kliničko stanje se prati i očekuje se da pacijent bude dalje stabilno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024