KAKO JE NAPADNUT DOKTOR U BARAJEVU? Priveden član opštinskog Veća Milan D.

S. J. M.

20. 10. 2023. u 10:54

POLICIJA u Barajevu privela je člana opštinskog Veća Milana D. i njegovog brata Miloša D. zbog sumnje da su učestvovalu u napadu na doktora Hitne pomoći N. K. iz Barajeva, dok je bio na intervenciji na terenu i naneli mu lakše povrede.

КАКО ЈЕ НАПАДНУТ ДОКТОР У БАРАЈЕВУ? Приведен члан општинског Већа Милан Д.

FOTO:S.Babović, Privatna arhiva

Kako saznajemo Miloš D. je u jednom restoranu na Ibarskoj magistrali u sredu uveče slavio rođenje deteta. U nekom momentu oko ponoći jedan od gostiju poprilično alkoholisan razbio je sebi flašu o glavu i sav se raskrvario, pa su zvali Hitnu pomoć.

- Taj čovek je izašao napolje i sedeo na nekoj klupi, kada je došla Hitna - priča nam izvor iz istrage. - Lekar mu je previjao glavu, a drugi ljudi sa veselja su izašli i počeli da dobacuju doktorima, da ih požuruju u smislu hajde završavajte više to. Svi su bili baš pijani i bahati. Okupili su se oko doktora, bila je velika tenzija i on je hteo da pozove policiju da ih zaštite, kako bi mogli da završe pružanje pomoći tom gostu sa rasečenom glavom. Tada ga je neko udario sa leđa, a sumnja se da je Miloš D. Odmah se uključio i drugi brat Milan i uneo se doktoru u lice. Lekar je rekao da samo obavlja svoj posao, da ga puste na miru, ali ga je taj brat udario. Odmah su skočili i drugi i počeli pesnicama da ga udaraju, najviše po glavi, ali i po telu. 

Kako saznajemo doktor je pokušao da se zaštiti rukama, i nekako je uspeo da se odvoji utrči u kola saniteta i ode u ambulantu da mu se pruži pomoć. Posle je ispred restorana došla i policija, a vratio se i doktor N. K. da završi pružanje pomoći povređenom čoveku, kojeg su uveli u sanitet i obojicu ih odvezli na VMA.

Doktoru su tamo utvrdili da ima lake povrede, a tom čoveku su na VMA ušili ranu, koja je bila mala, ali jako krvarila. 

Policija nastavlja istragu i pokušava da identifikuje i druge osobe koji su tukli doktora. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)