OSAMNAESTOGODIŠNjA devojka M. D. iz sela Margita, kod Vršca, koju su 2. i 3. februara silovali M. J. (42) i njegov sin N. J. (22) iz istom mesta, navodno je bila akter ugovorenog braka.

bager

08.02.2023. 16:03

treba sudstvo iz Panceva ili Beograda da se pozabavi i roditeljima te devojke,zbog " prodaje " deteta,trgovina,,a kako to nije prvi put ispitati koliko puta je ta nesrecnica prodavana,,sud u Pancevu izbegava srz problema,,zasto ?,,valjda sto ima puno posla oko toga a njima se ne radi plus da se zamlacuju sa romima ,,,uzas i cirkus od sudstva

Ruben

08.02.2023. 17:26

"Treba ih sve pokloniti Evropi" i nijedna negativna reakcija na ovu vrstu bruke? Ako je trebao dokaz de malogradjanske Srbende razmisljaju zadnjicom nema boljeg od ovoga. Drzite taj jadni narod u siromastvu i neprosvecenosti - to ide skupa - i onda glumite gadjenje. A to je vasa sramota iza svake ovakve budalastine postoji neki crvenustaski tajkun koji pljacka Srbiju i nosi novac na zapad ; Cigani su odraz u ogledalu vase korupcije, nepostenja i prokletstva

buki

08.02.2023. 21:23

@Ruben - Vi ste to rešili u periodu '41-'45 tokom vladavine ustaša u NDH, tako što nijedan Rom nije preživeo. Tokom brozove jugoslavije, niste im dozvoljavali ni prelazak preko vaše lijepe. Doduše, toliko ste ih pobili, da ni oni nisu baš hrlili ka vama, pa si sad našao za shodno da Srbima soliš pamet. Znaju Romi da u Srbiji imaju veća prava nego Srbi, dodatne gratis poene za upis u bilo koju školu, razne vrste pomoći i privilegija, a znaju i ko su im bili i ostali najveći neprijatelji. Ti si taj koji treba da se stidiš, ali kako je rekao Dučić, davno ste od stida operisani.

Milorad Zemun

08.02.2023. 19:52

Ruben, baš ti si našao da deliš pravdu! Šta vi radite Palestincima i Ameri Indijancima na njihovoj rođenoj zemlji prevazilazi sva varvastva u istoriji postojanja ove planete. Zato, pokrij se ušima i šetaj , ovo nema veze sa vama. Od vas veći zlotvori ne postoje. Upoznao sam mnogo ljudi širom Sveta ali ni jednog koji vas voli. Zato sigurno ima mnogo razloga, neću da ulazim u to, ne interesuje me. Običan otpad.