OTAC SINU „KUPIO“ MLADU, PA JE ZAJEDNO SILOVALI: Novi detalji užasa u Margiti, kod Vršca

07. 02. 2023. u 22:02

OSAMNAESTOGODIŠNjA devojka M. D. iz sela Margita, kod Vršca, koju su 2. i 3. februara silovali M. J. (42) i njegov sin N. J. (22) iz istom mesta, navodno je bila akter ugovorenog braka.

ОТАЦ СИНУ „КУПИО“ МЛАДУ, ПА ЈЕ ЗАЈЕДНО СИЛОВАЛИ: Нови детаљи ужаса у Маргити, код Вршца

Foto Ilustracija shutterstock

Nju je M. J. , kako „Novosti“ nezvanično saznaju, po starim romskim običajima „kupio“ za svog sina N. J. radi udaje. Navodno je njenim roditeljima za to platio 600 evra, ali se ona protivila tom ugovorenom braku.

Zato su je pre nedelju dana na silu i protiv njene volje odveli u svoju kuću, u kojoj je proživela pravi pakao.

-Nakon nekoliko dana seksualnog zlostavljanja, ona je uspela da pobegne iz te kuće strave. Prijavila je i oca i sina za silovanje, mada još nije utvrđeno ko je od njih dvojice zaista opštio sa njom. Svakako je reč o težem obliku tog krivičnog dela, jer devojka ima dijagnozu, lečila se zbog psihičkih problema – kaže dobro obavešteni izvor „Novosti“.

Silovatelji su uhapšeni još tokom vikenda, a nakon saslušanja im je određen pritvor do 30 dana, kako ne bi uticali na svedoke u nastavku istražnog postupka.

Više javno tužilaštvo u Pančevu, koje vodi postupak, naložiće da se ispitaju svi svedoci i da se urade sva neophodna veštačenja.

BONUS VIDEO - ZAGRLjAJI I SUZE: Izvlačenje preživelih i nastradalih iz ruševina u turskoj Antakiji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)