PRETUKAO PARTNERKU, TUŽILAŠTVO TRAŽI TRI GODINE ZATVORA: Podignuta optužnica zbog nasilja u porodici

N.B.

03. 02. 2023. u 14:24

NAKON sprovedenih dokaznih radnji Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužni predlog protiv I. M. zbog izvršenja krivičnog dela nasilje u porodici.

ПРЕТУКАО ПАРТНЕРКУ, ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ ТРИ ГОДИНЕ ЗАТВОРА: Подигнута оптужница због насиља у породици

Foto N. Fifić

Predloženo je da sud okrivljenog, nakon održanog glavnog pretresa i sprovedenog postupka oglasi krivim i da mu izrekne kaznu od tri godine zatvora.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, sumnja se da je I. M. od jula do decembra prošle godine, u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad vanbračnom partnerkom, da bi je 18. decembra fizički napao i tom prilikom joj naneo lake telesne povrede.

U toku dokaznog postupka tužilaštvo je ispitalo oštećenu i četiri svedoka, te je naložilo medicinsko veštačenje povreda koje je zadobila oštećena. Takođe, pribavljeni su i drugi materijalni dokazi, kao izveštaj lekara i medicinska dokumentacija za oštećenu, te prepiska putem mobilnih telefona koju su partneri imali tokom trajanja vanbračne zajednice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIJU INTERESUJE SAMO KADA ĆE MIR Vučić: Nekada je ta reč bila najpopularnija u svetu, a sada niko ne sme da je izgovori