NE SMEMO DA DOZVOLIMO DA UZORAN DEČKO POSTANE DUŠEVNI BOLESNIK! Majka osumnjičenog za ubistvo Alekse uputila pismo predsedniku Vučiću

J. Ć.

12. 07. 2021. u 22:17

DANIJELA Petković, majka Ognjena Petkovića (18), osumnjičenog da je Aleksi Stojmenoviću (26) zadao kobni udarac koji ga je koštao života uputila je pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem tvrdi da tužilaštvo njenom sinu "na pravdi Boga, pokušava da napakuje ubistvo umesto da utvrdi istinu".

НЕ СМЕМО ДА ДОЗВОЛИМО ДА УЗОРАН ДЕЧКО ПОСТАНЕ ДУШЕВНИ БОЛЕСНИК! Мајка осумњиченог за убиство Алексе  упутила писмо председнику Вучићу

Foto: Novosti

Ogorčena majka kaže da je njen sin već 58 dana u pritvoru bez ijednog dokaza. U pismu navodi da iskreno žali što je spletom nesrećnih okolnosti izgubljen jedan mladi život i ističe da nadležni čine novi zločin time što njenog nedužnog sina drže iza rešetaka.

Na snimku tuče koja se dogodila 16. maja u restoranu „Oaza“ u Aleksincu jasno se vidi, kako kaže, da je jedan gost udario Aleksu pivskom flašom u glavu i da je on posle toga pao bez svesti.

- Mi moramo da se borimo za istinu jer je naš sin iz dana u dan sve lošijeg psihičkog stanja i ne smemo da dozvolimo da jedan odličan učenik Aleksinačke gimnazije i uzoran dečak po izlasku iz pritvora postane duševni bolesnik. Mi smo jedna prosečna srpska porodica koja živi skromno. Stariji sin je odličan student Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, suprug je potpukovnik Vojske Srbije, koji je više puta nagrađivan i odlikovan u svojoj vojničkoj karijeri za revnostan rad i učešće u borbenim dejstvima, dok ja radim kao vaspitač. Ovim želim da Vas uputim da u nas možete da imate puno poverenje i da ne mislite da želimo samo da zaštitimo svoje dete nego da tražimo da se sazna prava istina i otkrije počinilac. To kao građani dugujemo i roditeljima pokojnog Alekse, kojima je u ovom trenutku najteže. Molim Vas da svojim autoritetom pomognete u otkivanju istine i da za počinjeno delo odgovara prava osoba. Osobe koje nameštaju slučaj i prikrivaju počinioca treba procesuirati da neka druga deca i porodice ne bi prolazile kroz ovakvu agoniju kroz koju mi prolazimo i kojoj se ne vidi kraj - piše između ostalog u pismu, a prenosi Glas javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)