EXPO JE NAJVEĆA RAZVOJNA ŠANSA ZA CEO REGION Mali: Od toga će imati korist i Repubilika Srspka

Novosti online

08. 06. 2024. u 13:51

MINISTAR finansija Republike Srbije, Siniša Mali, osvrnuo se na projekte koji su u fazi izgradnje gde je posebno istakao gradnju projekta EXPO kao veliku razvojnu šansu Srbije.

EXPO ЈЕ НАЈВЕЋА РАЗВОЈНА ШАНСА ЗА ЦЕО РЕГИОН Мали: Од тога ће имати корист и Репубилика Срспка

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

- Kada je bilo potrebno Srbija je iz budžeta izdvajala i izdvajaće za projekte u RS. EXPO je najveća razvojna šansa za ceo region, od toga će imati korist i RS. Do kraja godine ćemo završiti i Kuzmin-Sremska rača, otvaramo još jednu saobraćajnicu... Mislim da je važna izgradnja gasovoda kroz RS. Važno je da što pre napravimo industrijsku zonu, kako bi ostvarili mogućnost za otvaranje novih fabrika, za nova radna mesta, da zajedno radimo na ekonomskom razvoju, da podignemo plate, penzije... - istakao je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura