AMERIKA U ČUDU ZBOG BAJDENOVE ODLUKE: To je njegov poklon Putinu

Novosti online

07. 03. 2024. u 20:40

ODLUKA američkog predsednika Džoa Bajdena da zaustavi američki izvoz tečnog gasa (LNG) ide na ruku Rusiji, rekao je lider republikanske većine u Predstavničkom domu Stiv Skalis za Foks Biznis.

АМЕРИКА У ЧУДУ ЗБОГ БАЈДЕНОВЕ ОДЛУКЕ: То је његов поклон Путину

Foto: EPA

- Bajden je obustavio izvoz smanjenog gasa, ovo je poklon Vladimiru Putinu od Džoa Bajdena. Zašto mu ovo treba? To šteti Americi - primetio je on.

Prema rečima političara, američki lider svojim postupcima povećava troškove života običnih porodica kojima je ovo već dosta. Kao rezultat toga, kandidatura bivšeg predsednika Donalda Trampa postaje sve popularnija, objasnio je Skalis.

Takođe je dodao da je Tramp vodio uspešnu energetsku politiku, ali da ih je Bajden preokrenuo kada je došao u Belu kuću.

Bajden je krajem januara najavio da će SAD obustaviti proces odobravanja novih ugovora o izvozu LNG-a zbog situacije sa klimatskim promenama. Ova odluka je izazvala oštre kritike republikanskog tabora. Tako je predsednik Predstavničkog doma Majk Džonson to nazvao nečuvenim jer, prema njegovim rečima, Bajden jača Rusiju i gura Evropu ka „zavisnosti od nje“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!