„HIPOL“ JEDNA OD OKOSNICA SARADNJE SRBIJE I IRANA: NJegova ekselencija Rašid Hasanpur posetio našeg jedinog proizvođača polipropilena

K. Lalić - Spirković

10. 06. 2023. u 14:57

NjEGOVA ekselencija Rašid Hasanpur, ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu, posetio je "Hipol" iz Odžaka povodom potencijalne saradnje "Hipola" i iranskih kompanija.

„ХИПОЛ“ ЈЕДНА ОД ОКОСНИЦА САРАДЊЕ СРБИЈЕ И ИРАНА: Његова екселенција Рашид Хасанпур посетио нашег јединог произвођача полипропилена

Foto: Novosti

Motivisan i stručan kadar, uzdanice privrednog razvoja Srbije, jedinog proizvođača polipropilena u Republici Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, na čelu sa menadžment timom "Hipola", danas je dočekao Njegovu ekselenciju Rašida Hasanpura, ambasadora Islamske Republike Iran u Beogradu.

 - Zahvaljujemo našem dragom prijatelju, poštovanom ambasadoru, što je odvojio vreme i posetio nas. Počastvovani smo! Dolazite nam od srca i tako Vas prihvatamo - menadžment tim "Hipola" ovim rečima pozdravio je diplomatu.

Foto: Novosti

 - Puno vam hvala na dobrodošlici, bitno je da postoji kako volja, tako i kapaciteti, kao i da ne postoji nijedno ograničenje za saradnju "Hipola" sa Iranom. Nijednu podršku i saradnju nećemo uskratiti. Zaista bi bila šteta da ima toliko želje, mogućnosti i volje da se radi, a da mi to ne sprovedemo. Siguran sam da, čim uobličite svoju saradnju sa Iranom i iranskim kompanijama, će to biti jedna od okosnica saradnje Irana i Srbije. Za realizaciju takvog cilja mi smo uz vas. Na našem zajedničkom putu svi su semafori zeleni - rekao je  ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu Rašid Hasanpur.

Foto: Novosti

Menadžment tim "Hipola", koji pronalazi inovativna rešenja u svakoj oblasti poslovanja, od razvoja, proizvodnje i usluga, do komunikacije sa klijentima i njihovog zadovoljstva, prestavio je Njegovoj ekselecniji, ambasadoru Islamske Republike Iran u Beogradu, Rašidu Hasanpuru fabriku, prvo putem kratke prezentacije, a zatim obilaskom.

Treba istaći da "Hipol" ima 45 godina iskustva, radi 24 sata dnevno, 365 dana u godini, kao i da je jedini proizvođač polipropilena u Republici Srbiji i zemljama bivše Jugoslavije, sa proizvodnim kapacitetom od 35.000 t polipropilena godišnje.

Svi proizvodi "Hipola" su zdravstveno ispitani i mogu biti upotrebljeni u svrhe pakovanja hrane i pića. Laboratorije su akreditovane, nezavisne i kredibilne.

Brojne industrije primenjuju polipropilen: za proizvodnju ambalaže za hranu i piće, u zdravstvu - za proizvodnju medicinske opreme, u građevinarstvu - za cevi i ostalu opremu, zatim automobilska industrija i tekstilna industrija. Postoji preko 100 artikala koji se proizvode od tog granulata.

"Hipol" važi za verodostojnu kompaniju vrednu poštovanja.

 - Vrlo mi je drago što smo ovde sa vama, što smo vaši gosti, što smo imali priliku da vas upoznamo i to sve sa ciljem i u pravcu formiranja jedne stabilne i trajnije saradnje. Veoma su bila korisna, kako objašnjenja, tako i obilazak. Lično sam uveren da vaša kompanija može biti jedna od okosnica ekonomske saradnje Irana i Srbije - zaključio je Rašid Hasanpur, ambasador Islamske Republike Iran u Beogradu.

 
 
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!