VEKNA "SAVA" SKUPLJA 3,5 DINARA: Nova cena osnovne vrste hleba

E.B.T.

09. 02. 2023. u 17:18

HLEB „sava“ poskupeo je 3,5 dinara i ubuduće će da košta najviše 57 dinara.

ВЕКНА САВА СКУПЉА 3,5 ДИНАРА: Нова цена основне врсте хлеба

Foto A. Stevanović Živković

To je predviđeno novom Uredbom o obaveznoj proizvodnji i prometu hleba od brašna tip 500 koju je Vlada Srbije danas usvojila.  Vekna "sava" do sada se prodavala za 53,5 dinara.

- Maksimalna maloprodajna cena hleba iz člana 2. ove uredbe je 57 dinara, a maksimalna proizvođačka cena je 48,8 dinara – navodi se u ovom aktu.

Uredba stupa na narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku“ i važi do 30. juna ove godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVO SU NOVE CENE GORIVA: Evo koliko ćemo narednih sedam dana plaćati benzin i dizel