VOLODIMIR Zelenski je zatražio od učesnika međunarodne konferencije da podrže Ukrajinu u Francuskoj za 12 milijardi evra za obnovu ukrajinskih objekata.

Walter Pravicek

13.12.2022. 22:25

I tako bi mi iz EU jeli hranu kojoj je rok napisan dokle valja protekao,slabiju meso,da o nekim stvarima možemo samo snivati,da bi ona suva Ursula iz komisije za Ukrajinu skupila 12(DVANAJST MILIJARDE DOLARA)000.000 dolara.Pa ovaj mali glumac mora da ima bolest na mozgu!Mi u gačama,on u vili u Italiji u Toskani jeli bre?I tako EU ide u neimaštinu,da bi hirove Amera i naduvenka Zelenskog mi podupirali.Skuvao on supu,pa neka jede sam!

Walter Pravicek

14.12.2022. 07:22

Danas 14.decembra pročitam jučerašnje vesii na tv Slovenija i piše:Zelenski hoče 8 MILIJONA EURA od EU.---NA OVOM PORTALU PIŠE 12 MILIJARDE EURA,DAKLE VIŠE OD DOLARA---Tek tako!!Kao,da ja idem u Graz i tražim bog te pitaj što.Pa tko mu daje pravo na bezobrazluk te teranje inata do UKRAJINACA,te čitavog Sveta,onih,koji glupi,slijepi i gluvi davaju.A zašto?Imaju između sebe:EU-Ukrajina uredne molbe,kao dokaz,da to nije DAR NEGO ZAJAM.JEST ZAJAM!!I Ukrajina propadne financijski,jer 100 godina neče moći vratiti pozajmice.A Ameri čute,davaju,te če kao oubičajno uzimati u njihovim bankama kao što su Afganima.Jedino Madžari pametni,poučeni njihov Predsednik,te njihovi ekonomiste,izračunali kako oni neče gladovati,a davati sve u taj ponor sada u istinu bez dna,te pare neče dati,ali če dati humanitarnu pomoč u materialu.Pametni!!

DEKI

14.12.2022. 07:50

Sve vise mislim da ovaj Crnjanski radi sa Putinom da unisti EU i SAD :))) tako je legendo! Samo bolje razmisli mozda ti treba i vise ?..trazi ..pomagaj..kukaj..daaajj daaajjj..