"MOGAO SAM DA BUDEM HRABAR JER IZA MENE STOJI SRBIJA" Vučić: Nijedan predsednik neće ponoviti u NJujorku ono što sam ja izgovarao njima u lice

Novosti online

25. 05. 2024. u 13:17

PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obratio se na predizbornom skupu u Čačku gde se osvrnuo na borbu u UN protiv izglasavanja sramne Rezolucije o Srebrenici.

МОГАО САМ ДА БУДЕМ ХРАБАР ЈЕР ИЗА МЕНЕ СТОЈИ СРБИЈА Вучић: Ниједан председник неће поновити у Њујорку оно што сам ја изговарао њима у лице

Foto printskrin RTS

Predsednik Vučić je pitao zašto stranci plaćaju opoziciju? Istakao je da nijedan predsednik neće ponoviti u Njujorku ono što je on izgovarao njima u lice. 

- Ja sam mogao da budem hrabar jer je iza mene bila Srbija, zato što sam znao šta očekujete od mene i znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja će da se povlači - rekao je on. 

- Zato smo zajedno. Mi nismo pravli kalkulacije - rekli smo ljudima idemo zajedno, da narodu pokažemo da koliko je važan momenat za našu zemlju i da od naroda tražimo da podrži listu "Srbija sutra", svi koji vole Srbiju - ističe on. 

Kaže da smo uspeli da ne ukaljamo svoj obraz - da se suprotstavimo najmoćnijima u svetu bez straha. 

- Ekspo nije samo Beograd. Ulagaćemo stotine miliona evra ne samo u Čačak nego i u svako drugo mesto. Zato nam je potrebna pobeda drugog juna, zato nam je važno da izađete na izbore - rekao je Vučić i naročito pozvao dame koje su kako kaže najdogovornije. 

- Da izađete na izbore, da ih pobedimo. Ne mogu o političkim protivnicima, ne znam ni šta bih rekao. O ovim fantomskim biračima, kandidatima i svima drugima, onima kojima je politika - što gore po Srbiju, to bolje po njih. Srbija je naš zavet, zakletva, naš život, budućnost. Hvala vam na podršci, čekam pobedu u Čačku i hvala za sve ove dane podrške, Srbiju nikome i nikada nećemo dati - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura