ZAŠTO NEMCI ŠALJU OGROMAN NOVAC OPOZICIJI U ČAČKU? Vučić otkrio prljavu igru - NJihov interes je destabilizacija Srbije

Novosti online

25. 05. 2024. u 13:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas, na mitingu u Čačku, da je važno da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra".

ЗАШТО НЕМЦИ ШАЉУ ОГРОМАН НОВАЦ ОПОЗИЦИЈИ У ЧАЧКУ? Вучић открио прљаву игру - Њихов интерес је дестабилизација Србије

FOTO: Novosti

- Nije Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. I raz,mislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40.000 evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Samo razmislite zašto. Šta je njihov interes? Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije. U tome da bi i Čačak mogli da koriste kao grad platformu, zajedno sa nekim drugim gradovima, za napad na stabilnost u Srbiji, rekao je Vučić.

- Jel možete vi da pomislite da postoji neki drugi interes? Da su zainteresovani za žardinjere, dali bi pare za žardinjere, a ne za ovo. Zainteresovani su baš za ovo. Imamo bezbroj političkih problema sa kojima se suočavamo, a u svima njima Srbija beleži najveći rast i protiv nas ne postoje nikakve sankcije ni na jednom nivou. Uvek smo uspevali da čuvamo svoje nacionalne interese, da branimo svoju državu, a da nikada građane ne oštetimo. Vi samo razmislite šta bi neki uradili da dođu na vlast - da li biste dobili fabrike? Razmislite i zašto oni njih finansiraju i zašto plaćaju nekoga da glasa pritiv nas - upitao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

"TI SI SLEDEĆI" Pretnje državnicima na CBS-u - Među njima i Vučić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOŠ NISTE ODLUČILI GDE ĆETE NA LETOVANJE? Kontiki vas vodi u Tunis po neverovatno niskim cenama