NEDELJNI HOROSKOP OD 26. MAJA DO 1. JUNA: Blizancima dobar period za ljubav, Rakovi se vraćaju u emotivnu prošlost, Ribe da paze šta potpisuju

Astrolog Marina Jungić Milošević

25. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE hoće li vam zvezde biti naklonjene u nedelji od 26. maja do 1. juna 2024.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. МАЈА ДО 1. ЈУНА: Близанцима добар период за љубав, Ракови се враћају у емотивну прошлост, Рибе да пазе шта потписују

Foto: Pixabay

Šta vam donosi ulazak Jupitera, planete srećnih okolnosti, velikog novca, putovanja i obrazovanja, u znak Blizanaca, posle 12 godina, kao i koncentracija planeta u ovom vazdušnom, trećem po redu, fleksibilnom zodijačkom znaku.... Kakve su vam mogućnosti na poslovnom planu i šanse za zaradu, šta vas očekuje u emotivnim odnosima, bilo da ste zauzeti ili slobodni, na šta bi trebalo da obratite više pažnje kada je reč o zdravlju, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima....

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Foto: Free Images Pixabay

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao Jupiter, planeta blagostanja i kontakata sa strancima koja upravlja vašom kreativnošću, posle 12 godina ulazi u vašu treću kuću, donoseći vam nove ideje i poslove, dvostruke izvore prihoda, kraća putovanja, šanse za sticanje novih znanja, kupovinu kola, lakše dobijanje pasoša, vize. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, oprezno sa ugovorima i finansijama.

Ljubav Naglašen znak Blizanaca u kome se osim Sunca i Jupitera, nalazi i Venera, vladalac vašeg ljubavnog života, slobodnima donosi susret na kraćem putu ili predavanju, s nekim s kim mogu da ostvare ozbiljnu vezu. Merkur nad nekretnicom Algol donosi trzavice i rasprave sa dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Rasejani ste.

Foto: Free Images Pixabay

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao U vašu kuću posla, gde se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, posle 12 godina, 26. maja, ulazi Jupiter, što najavljuje nove mogućnosti za zaradu. Konjunkcija Merkura i Urana nad nekretnicom Algol, upozorava na oprez sa dokumentima, ugovorima. Poslednja Mesečeva četvrt u Ribama, 30. maja, donosi vam realizaciju planove preko prijatelja i velikih udruženja.

Ljubav Sa asteroidom Amor u vašem znaku, ne možete da ostanete neprimećeni. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju nekoga preko posla. Pozicija Marsa, planete strasti, tik uz asteroid Hiron u 12. kući, otvara staru ranu iz prošlosti. Moguć ulazak u tajnu vezu sa atraktivnom osobom koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje Alergija.

Foto: Free Images Pixabay

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Jupiter, planeta prosperiteta, putovanja, inostranstva, obrazovanja i novih znanja, posle 12 godina, 26. maja, ulazi u vašu astrološku kuću ličnosti, donoseći vam uspeh, napredak, kraća putovanja, nove poslovne dogovore i duplu zaradu preko kontakata sa strancima. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, majski Blizanci će imati vanredne troškove.

Ljubav Sa tri planete u vašem znaku, Suncem, Jupiterom i Venerom, ove nedelje ste svakako znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Žene koje planiraju potomstvo mogu da ostanu u drugom stanju. Krajem perioda, neko sa posla će poželeti da pređe granicu prijateljstva s vama.

Zdravlje Osetljivi respiratorni organi.

Foto: Free Images Pixabay

RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao Početkom perioda, Jupiter, simbol uspeha, bogatstva i putovanja, posle 12 godina, ulazi u vašu 12. kuću, najavljujući promenu posla, rad od kuće, odlazak na stručno usavršavanje u prekookeansku zemlju, dobijanje stipendije, veću zaradu preko paralelnih poslova. Poslednja Mesečeva četvrt u Ribama, 30. maja, upozorava na moguće probleme zbog putnih dokumenata.

Ljubav Na stručnom seminaru, kraćem putu, predavanju ili druženju sa prijateljima, slobodni Rakovi mogu da upoznaju nekoga ko se bavi dinamičnim poslom, zbog koga često putuje. Zauzeti će tokom ove nedelje imati romantičnu želju da se zajedno sa partnerom prisete nekih zajedničkih trenutaka iz prošlosti.

Zdravlje Preosetljivost.

Foto: Free Images Pixabay

LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao Jupiter, simbol srećnih okolnosti, velikog novca i putovanja, koji upravlja vašim talentima i inspiracijom, posle 12 godina, 26. maja, ulazi u Blizance, donoseći vam realizaciju planova, kao i nove, uticajne i ugledne prijatelje. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, pokušajte da budete malo tolerantniji prema saradnicima, naročito ženama.

Ljubav Preko prijatelja ili rođaka, na nekoj proslavi ili rođendanu, možete da upoznate harizmatičnu osobu s kojom ćete ući u ozbiljnu vezu. Konjunkcija Urana i Merkura, vladalaca ljubavnog života, nad fiksnom zvezdom Algol, upozorava na mogućnost partnerove burne reakcije, izazvane ljubomorom.

Zdravlje Problemi sa pritiskom.

Foto: Free Images Pixabay

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao Planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, Jupiter, posle 12. godina, 26. maja, ulazi u vašu desetu kuću, donoseći vam promenu posla ili radnog mesta. Poslednja Mesečeva četvrt u Ribama, 30. maja, najavljuje uspeh Devicama koje se bave zanimanjem preko koga su prisutne u javnosti, prava, umetnosti, medijskog angažmana, advokature, mode, diplomatije.

Ljubav Budući da Jupiter vlada i kućom partnerskih odnosa, njegov prelazak preko Blizanaca, nagoveštava i mogućnost veridbe ili ulaska u brak. Posle 27. maja, slobodne Device, preko interneta mogu da upoznaju pomalo opasnu osobu. Zauzete će oko 1. juna imati više razloga da posumnjaju u partnerovu iskrenost.

Zdravlje Oprez u saobraćaju.

Foto: Free Images Pixabay

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Sa ulaskom Jupitera (koji upravlja vašim intelektom i idejama) posle 12 godina, u Blizance, 26. maja počinje period u kome ćete se zainteresovati za sticanje novih znanja. Veće su šanse da uspešno završite ili upišete željenu školu, fakultet, kurs. Osim mnogo putovanja, moguća je i selidba u inostranstvo. U vreme poslednje četvrti u Ribama, 30. maja, pazite šta pričate.

Ljubav Mars, planeta strasti, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, početkom perioda obrazuje napet aspekt sa Mesecom, simbolom emocija, donoseći vam trzavice sa voljenom osobom, naročito ako se radi o jednom Ovnu ili Jarcu. Neko koga dugo niste čuli stiže sa puta i želi što pre da se vidi s vama.

Zdravlje Venska cirkulacija.

Foto: Free Images Pixabay

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao Vladalac vašeg posla, Jupiter, 26. maja, posle 12 godina, ulazi u kuću novca i odmah pravi sjajan trigon s vašim vladaocem Plutonom, donoseći vam dogovor sa poslovnim partnerom o ulaganju u vaše ideje. Ako planirate kredit ili rešavate pitanje nasledstva, sada možete da ga dobijete. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, igrajte igre na sreću.

Ljubav Ove nedelje naglašene su strasti i vaše interesovanje za dve podjednako interesantne osobe. Pozicija Venere, vladaoca emotivnog života, početkom nedelje donosi manje razmirice sa partnerom. Asteroid Fantazija u vašem znaku, podstiče vaše maštanje o staroj simpatiji koja živi u prekookeanskoj zemlji.

Zdravlje Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Posao Vaš vladalac Jupiter, planeta srećnih okolnosti, putovanja i obrazovanja, posle 12 godina, 26. maja ulazi u sedmu kuću, donoseći vam popularnost i uspeh, ako ste preko posla prisutni u javnosti, bavite se advokaturom, radite u medijima. Poslednja Mesečeva četvrt u Ribama, 30. maja, podstiče vas na razmišljanje o privatnoj delatnosti ili porodičnom biznisu.

Ljubav Vaša toplina, neposrednost i šarm, ove nedelje dolaze do punog izražaja. Konjunkcija Urana i Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, početkom nedelje najavljuje rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom i članovima porodice. Slobodni Strelci dobijaju poziv za izlazak od Blizanaca.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Foto: Free Images Pixabay

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao U vaše polje novca, 26. maja, posle 12 godina, ulazi Jupiter, planeta bogatstva i kontakata sa strancima, donoseći vam šansu da ostvarite mnogo toga što ste zamislili, ali i mnogo obaveza. Jarčeve koji su u potrazi za poslom, pratiće sreća. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, novac vam pristiže preko intelektualnih delatnosti i putovanja.

Ljubav Neko ko već duže vreme pokušava da privuče vašu pažnju, ove nedelje može u tome i uspeti. Bračni partner je opreterećen poslom, ali čini vam se da istovremeno gaji simpatije prema kolegi(nici). U drugoj polovini perioda, preko interneta ili prijatelja možete da upoznate harizmatičnu, ali napornu osobu.

Zdravlje Bol u zglobovima.

Foto: Free Images Pixabay

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao Posle 12 godina u vašu petu astrološku kuću, 26. maja, ulazi Jupiter i odmah obrazuje sjajan aspekt sa Plutonom u vašem znaku. Sportisti dobijaju šansu za prelazak ili transfer u novi klub, a mlade Vodolije da krenu sa treninzima (košarka, odbojka, rukomet). U vreme poslednje Mesečeve četvrti u Ribama, 30. maja, umetnicima se smeši primamljiva ponuda.

Ljubav Nedelja pred vama slobodnima donosi novu ljubav koju će upoznati na nekom putu, dok zauzeti mogu da ostvare želju za potomstvom, a Vodolije u zrelijim godinama će se obradovati unucima. Dve podjednako interesantne osobe ulaze u vaš život i biće vam teško da odlučite kojem "carstvu" da se priklonite.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Foto: Free Images Pixabay

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao U vašu kuću privatnog života, posle 12 godina, 26. maja ulazi jedan od vaših vladalaca, Jupiter, koji odmah pravi sjajan aspekt sa Plutonom, donoseći vam mogućnost selidbe, nasleđivanja nekretnine ili porodičnog posla, pokretanje ili proširenje obima samostalne delatnosti, adaptaciju stana, izgradnju kuće. Ipak, pazite šta potpisujete sredinom nedelje.

Ljubav Slobodne Ribe, preko društvenih mreža, početkom perioda, mogu da upoznaju ekscentričnu osobu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku (jednom godišnje), 30. maja, u vaš život može da uđe neko s kim ćete ostvariti duboku emotivnu vezu. Ako planirate proširenje porodice, sada je pravi trenutak.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)