"NEĆETE PREPOZNATI SRBIJU 2027": Predsednik Vučić poručio - Potrebni su nam mir i stabilnost, sloga i snaga da idemo napred

Novosti online

26. 05. 2024. u 13:29

ISTIČUĆI da bez obzira na odliv ljudi se deo već vraća i u Valjevo i u celu Srbiju, predsednik Aleksanadr Vučić je sa mitinga iz Valjeva naglasio je su deca potrebna Srbiji.

НЕЋЕТЕ ПРЕПОЗНАТИ СРБИЈУ 2027: Председник Вучић поручио - Потребни су нам мир и стабилност, слога и снага да идемо напред

Foto Tanjug/Marko Đoković

- Bez dece nema Srbije, moramo da imamo više dece, da se borimo za potomstvo, obezbedićemo im posao i sigurnu budućnost u Valjevu i u Srbiji - naglasio je predsednik.

Dodao je da "smo se ujedinili na ideji da zaštitimo i sačuvamo Srbiju do 2027. i ostavimo u amanet našoj deci."

- Godine 2027. nećete prepoznati Srbiju koliko će biti drugačija i lepša. - Ono što vam obećam, to sam siguran da ćemo da ispunimo. Nisu nam potrebne svađe, već da zasučemo rukave. U svetu se sprema ludilo. Zavitlavaju me da sam ptica zloslutnica, ali ovakav ili onakav, sve što sam rekao bilo je tako, i po pitanju Ukrajine i Gaze. Plašim se da ćemo ući u mnogo teži rat na svetskom nivou, mnogo teži većih razmera. Srbiji je potreban mir i stabilnost, i sloga i snaga da idemo napred, dok se ostali tuku da naša zemlja ide napred, da ih stižemo i prestižemo. Da naša Srbija ide napred - rekao je Vučić i posebno se zahvalio svim ženama na podršci.

Potom je pozvao sve da izađu na izbore 2. juna i da Srbija zna da bira svoju budućnost.

- Razmislite da li glasate zbog toga što treba sa nekim nekog da mrzite da bi se taj neko dočepao fotelje, ili ćete da glasate za planove i programe. Ja im nijedno ime neću izgovoriti, uopšte me ne intersuje.  Ja verujem u našu snagu, ideju, programe, našu Srbiju, naše Valjevo. Neću da ih mrzim i neću na mržnju mržnjom da im uzvraćam, već ljubavlju i poštovanjem, planovima i programima - zaključio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)