NADAL PRAVI HAOS U PARIZU: Organizatori turnira u čudu

Novosti online

26. 05. 2024. u 11:01

Španski teniser, Rafael Nadal će odigrati svoj poslednji Rolan Garos ove godine po svemu sudeći, a to kakav tretman ima u Parizu govori činjenica da su organizatori spremni da na njegov mig menjaju satnicu mečeva.

НАДАЛ ПРАВИ ХАОС У ПАРИЗУ: Организатори турнира у чуду

Foto: Profimedia

Sada je otkriveno da će duel sa Aleksandrom Zverevom biti pomeren.

Iskusni 37-godišnji Španac jedva da je igrao tenis u poslednjih godinu i po dana i stigao je na turnir kao 276. na ATP listi pa je tako imao paklen žreb i u prvom kolu turnira mu je pao Aleks Zverev. Prvobitno je planirano da oni igraju u noćnom terminu u ponedeljak, ali to prema saznanjima francuskog "L'Ekipa" neće biti slučaj.

Foto: Profimedia

Rafa Nadal je 14 puta osvajač ovog turnira tražio je da ga pomere jer on voli da igra u Parizu po danu, a organizatori, iako bi im se zbog TV prava i gledanosti više isplatilo da ga stave na teren kasnije su pristali da mu izađu u susret i da mu dozvole da nastupi po danu.

- Nisam ljubitelj noćnih termina na šljaci, vrlo sam jasan povodom toga. Ne volim da igram na šljaci kada je mrak jer je tada veća vlažnost, loptica je sporija i može biti teško za igranje pogotovo ako je hladno. Mislim da postoji velika razlika kada se na šljaci tenis igra danju i noću - rekao je Rafael Nadal jednom prilikom. 

Tako da on ne krije svoje preferencije. Ni od navijača, a očigledno ni od organizatora.

BONUS VIDEO "ĐOKOVIĆ MOŽE DA IGRA JOŠ 2-3 GODINE": Goran Ivanišević o Novaku i budućim planovima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)