PORODICA Jova Kecmana (51), trenera i vlasnika teretane, koji je 24. septembra nestao bez traga u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, sumnja da iza nestanka stoje kriminalci, jer je navodno, u trenutku kada je poslednji put viđen, Jovo kod sebe imao veću sumu novca.

Sima

19.10.2020. 10:28

Po teretenama ima svega i svačega. E moj ćale dobro ti sumnjaš. I da je sin najpošteniji uvuče mu se pljaga pod kožu. Daj bože ćale da se nađe. Mnogo je imao para u džepu.

Srbin

19.10.2020. 11:05

"Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama" " Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno" Са фотографије се јасно види да је био стварно добар младић, сав радан, вриједан, школски примјер традиционалног српског домаћина, узор омладини. Ееех, памети, скупа ли си...

Nemanja

19.10.2020. 11:19

Toliko kriminala u poslednje vreme.Ubistva,samoubistva,nestanci...Ljudski zivot bukvalno nema nikakvu cenu.Sistem se zaglibio u mulj kojim vladaju politika i kriminal.