NESTAO SA 16.000 EVRA U DŽEPU: Traje potraga za Jovom Kecmanom, očajni otac sumnja da su ga oteli kriminalci

Novosti online/Kurir

19. 10. 2020. u 09:17

PORODICA Jova Kecmana (51), trenera i vlasnika teretane, koji je 24. septembra nestao bez traga u beogradskom naselju Mali Mokri Lug, sumnja da iza nestanka stoje kriminalci, jer je navodno, u trenutku kada je poslednji put viđen, Jovo kod sebe imao veću sumu novca.

НЕСТАО СА 16.000 ЕВРА У ЏЕПУ: Траје потрага за Јовом Кецманом, очајни отац сумња да су га отели криминалци

Foto: Fejsbuk

Kecmanu, koji je bio poznati instruktor i trenirao mnoge javne ličnosti, trag se izgubio pre skoro mesec dana, a porodica je apel za pomoć uputila i preko sajta "Nestali Srbija".

- Moj sin je 24. septembra oko 19 sati izašao iz kuće i rekao mi da sa drugom ide do Malog Mokrog Luga. Poneo je u džepu najmanje 16.000 evra. Ja sam ranije podigao kredit i pozajmio nešto para, kako bih mu dao. Nije mi rekao za šta mu je potrebno toliko para, a ja ga i nisam pitao, jer sam imao poverenje u njega - kaže za Kurir Mile Kecman, Jovov otac.

On kaže da je jako zabrinut zbog svega.

- Sin mi nije pričao da mu neko preti, traži novac ili ga ucenjuje. Samo je jednom pomenuo da ima neki lični problem, a ja sam to povezao sa ljubavnim problemima - priča Mile.

Na društvenim mrežama Jovo Kecman je redovno objavljivao snimke i fotografije svojih treninga, a među klipovima su i treninzi manekenke Dejane Živković, koja je svojevremeno bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotiće, navodnim vođom "škaljarskog klana". Međutim, njih dvoje više nisu zajedno. Na profilu njegove teretane navedeno je da se bavi akrobatikom, gimnastikom i "military vorkautom".  

Kako objašnjava, sa Jovovom devojkom i advokatom prijavio je nestanak policiji. - U prvom momentu sam se zbunio i uspaničio što ga nema, potpuno sam se izgubio. Ispričao sam policiji sve što znam. Niko ne zna gde mi je sin, a ja sam očajan - navodi Mile i nastavlja:

- Mislio sam da možda nestanak ima veze sa nekim devojkama, jer je Jovo uvek bio popularan među ženama, da je možda otišao sa nekom. Međutim, sada sumnjam da se upetljao u nešto i da ovo ima veze sa kriminalcima.

Otac dodaje da je Kecman voleo lepo da živi.

- Držao je teretanu, zdravo je živeo, nije se drogirao i prezirao je narkomane, nije pušio, nije pio. Međutim, voleo je luksuzan život i uvek mu je bilo malo novca, smatrao je da ne zarađuje dovoljno - kaže on i napominje da sa Jovovom devojkom otvara teretanu svakog dana, ali da otkako je on nestao, gotovo niko i ne dolazi da trenira.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

STRUČNJACI SAVETUJU: Nipošto ne ubijajte pauka ako ga vidite u kući - postoji jak razlog