U PRISUSTVU predstavnika lokalne samouprave, vojske, policije, Žandarmerije, državnih i gradskih institucija, ratnih veterana, njihovih porodica i udruženja, na Dan proboja solunskog fronta i Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, u Kraljevu je otkriven mural posvećen herojima sa Košara, nastradalim borcima sa teritorije Kraljeva i cele Srbije u ratnim sukobima kod ove karaule na Prokletijama.

Komentari (3)

Aleksa

15.09.2020. 18:08

Za ovo huliganstvo hapsenje i zatvor!!! Pitam se zasto nema video nadzora nad svim ovakvim muralima.Sramota huliganstvo.Nazalost ceo grad je isaran grafitima huligana.Podhitno lokalna samouprava da pokrije video nadzorima sve do sada u sta su Drzava, grad i narod ulozili novac,rad i trud,pa onda neka idu i pisu grafite po njihovim kucama gde zive.

Nebojša

15.09.2020. 18:51

Ako je nemiguce utvrditi jer nema video nadzora, onda lepo postaviti video nadzor, popraviti mural, a onda ako se neko drzne da uradi ponovo takav vandalski cin prema nasim herojima onda bi ga trebalo batinama rastaviti od zivota. Svakako da je jasno iz koje gruoacije je vandal ili vandali.