BALŠA ĐOGO OBJAVIO PREPISKU SA OMEROVIĆEM: Tvrdi da se na medijaciji povodom Košara pojavio ovaj čovek

Novosti online

26. 08. 2020. u 14:08

MEDIJACIJA i pokušaj dogovora između producenata filma "Košare" sa rediteljem Balšom Đogom održana je u utorak u Filmskom centru Srbije.

БАЛША ЂОГО ОБЈАВИО ПРЕПИСКУ СА ОМЕРОВИЋЕМ: Тврди да се на медијацији поводом Кошара појавио овај човек

Foto: Novosti

Nakon medicije koja nije bila uspešna Balša Đogo je na svom Fejsbuk profilu objavio svoju stranu priče, te na istoj društvenoj mreži postavio prepisku sa Hasanom Omerovićem.

"Pre nekoliko dana na Fejsbuku mi je pisao između mnogih drugih boraca i Omerović Hasan Omer ili Tarzan kako mi se ,oficir i legenda 63. Skrinšotove naše privatne prepiske objaviću uz ovaj post, potom i ono što mi je jutros napisao na ovoj društvenoj mreži i moj odgovor.

Na današnjoj medijaciji u FCS-u pojavili su se i pored dogovora da bude samo Nemanja Mićić i njegov advokat, a sa druge strane jedan od koscenarista filma Strahinja Radetić i ja,  i Vladan Anđelković i još jedna advokatica. Pošto sam se obratio domaćinu skupa direktoru FCS-a da omogući da sastanku pored ljudi iz Ministarstva kulture i nas prisustvuju samo oni  koji su na njega pozvani saslušali smo jednu advokatsku tiradu za sudnicu zbog čega će me sve tužiti producenti. Rekao sam da ovo nije suđenje nego skup na kome hoćemo da potražimo rešenje i da zaista neću da učestvujem u ovom formatu razgovora koji nije dogovoren ranije bez svojih advokata što je ranije i bilo i sadržano u pozivu FCS-a za sastanak.

Dok smo mi razgovarali vrata su se širom otvorila i na njima se pojavio čovek u vojnoj uniformi sa beretkom, predstavio se kao Omerović Hasan oficir 63. Pb i rekao da je on došao da čuje šta se ovde dešava i ko je Balša Đogo gledajući me u oči i seo za naš sto pored Nemanje Mićića producenta. Nisam video da li je bio naoružan. U tajcu koji je nastao i pred uplašenim pogledima prisutnih žena ustao sam zahvalio se Omeru na interesivanju za ovu temu i dodao da on nije pozvan na ovaj sastanak i direktoru FCS-a  rekao da ja nemam šta da tražim na takvom skupu i zahvalio se svima Ministarstvu, svojoj kući FCS-u i krenuo napolje. Budući da nisam znao šta me očekuje ispred sa vrata sam  napomenuo da me čeka grupa  mojih drugova graničara u kafani koja nije daleko da čuju kako sam prošao . I da sam ih namerno zamolio da sednu malo dalje da neko njihovo prisustvo ne shvati kao pritisak. Tako se medijacija završila.

Sve su to moji producenti napravili pred svojim advokatom, ljudima i pravnicima iz Ministarstva kulture . Ja ne znam ko je pozvao Hasana na ovaj razgovor kao svojevrsnog arbitra . Ja nisam a verujem da to nije uradio ni Filmski centar. Radi predupređenja mogućih glasina moram da kažem da osim ovoga što sam naveo nije bilo nikakvih drugih pretnji.  Ceo razgovor je snimljen diktafonom Ministarstva kulture . A o Omerović Hasanu ko za njega nije čuo, može lako da sazna, ali nije bio u sastavu 63. pb u njenim akcijama na Košarama.

 

Pre nekoliko dana na fejsbuku mi je pisao između mnogih drugih boraca i Omerović Hasan Omer ili Tarzan kako mi se...

Posted by Balsa Đogo on Utorak, 25. avgust 2020.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!