SAŠKA NESTALA KOD LESKOVCA: Porodica moli za pomoć (FOTO)

Novosti online

27. 02. 2024. u 17:18

SAŠKA Jovanović (30) iz sela Čekmin kod Leskovca nestala je juče na putu do posla, odnosno fabrike Jura, gde radi, a njen nestanak prijavljen je sinoć u PU Leskovac.

САШКА НЕСТАЛА КОД ЛЕСКОВЦА: Породица моли за помоћ (ФОТО)

Foto: Društvene mreže

Prijatelji i rođaci podelili su danas njenu fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama s molbom da građani jave ako je negde vide. Ostavljen je i broj telefona na koji mogu da se jave.

- Poslednji put viđena je juče ujutru u pet sati kada je pošla na posao. Poslednji je video njen suprug. Međutim, kasnije smo saznali da nije ušla u autobus i da nije bila na poslu, i uveče smo prijavili njen nestanak - priča rođaka Jovanovićeve za Jugmediu.

Foto: Društvene mreže

Takođe su kasnije primetili polomljen mobilni telefon nestale žene, sa karticom unutra

Supružnici Jovanović imaju dvoje maloletne dece, a njihove komšije tvrde da žive u skladnim odnosima.

BONUS VIDEO: PITALI SMO SUGRAĐANE: Da li je glava porodice muškarac ili žena?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!