Srbin na more u Grčku pošao besnim autom, ali poneo toalet-papir: Ismevali su ga, pa im je njegova ćerka zapušila usta zauvek

Promo

28. 07. 2023. u 10:00

Svi su se posramili posle njenih reči

Србин на море у Грчку пошао бесним аутом, али понео тоалет-папир: Исмевали су га, па им је његова ћерка запушила уста заувек

Foto: Promo

Pre nekoliko dana je na društvenim mrežama osvanula slika besnog automobila, na čijem zadnjem sedištu je bio paket toalet-papira. Ćerka vlasnika automobila je prepoznala vozilo svog oca sa fotografije i jednim jakim komentarom svima zapušila usta.

"Čovek vozi džip, ali zato WC papir na zadnjem sedištu", jedan je od komentara.

Neko drugi je dodao: "Pa možda je tek došao do automobila, ali stare navike se ne iskorenjuju tako lako. Navikao na jedan proizvod".

Treći je napisao "Ostavite čoveka na miru, nek nosi šta mu je volja".

Ubrzo se u grupi pojavila devojka koja je prepoznala automobil svog oca i jednim jakim komentarom svima doslovno zapušila usta:

"Kao prvo, nije OK da birate flašu flaširane vode koju ćete kupiti, birate šampon za kosu koji vam odgovara i tu ne gledate cenu, ali vam je zato sasvim OK da se na pauzi negde na nekoj pumpi brišete ko zna kakvim papirom, koji je ko zna kako napravljen i gde držan dok tu nije došao" Kao drugo, toalet-papir je poneo jer smo ga mama i ja zamolile pošto nemam nameru da kupujem papire nepoznatih proizvođača ili da trošim vreme na traženje velikog marketa, pa da čitam deklaracije pola sata. Kao treće, mnoge moje drugarice imaju razne alergije i neprijatnosti jer ne vode računa o tome kakav papir koriste, pa kad sam ih uputila na taj, spasla sam ih. Uvek nosimo papir kojem verujemo kao što kupujemo kremu za sunčanje, naočare za sunce itd..."

"Bravo, devojko, nisam razmišljala na taj način. Realno, pazim i koju ću četkicu da kupim, a pazim i koji ću toalet-papir da koristim. Sve si u pravu", naspisala je jedna korisnica.

Istina o toalet-papiru u Srbiji

Neprovereni proizvođači toalet često dodaju formaldehid u uobičajeni beli toalet-papir kako bi pojačali njegovu moć apsorpcije - to praktično znači da dodaju tu hemikaliju kako bi poboljšali čvrstoću toaletnog papira na mokrom, jer pomoću formaldehida papir se neće lako pocepati ili raspasti kada je mokar. Po raznim prodavnicama nalaze se velika pakovanja papira gde u suštini niste načisto s tim ko je proizvođač. Zato je vrlo važno da proverite šta i od koga kupujete.

Ko treba da kupuje nebeljeni toalet-papir

Nebeljeni toalet-papir napravljen od 100 odsto celuloze savršen je izbor za sve one koji žele dodir prirode. Takvi papiri nisu prošli dodatne hemikalije da bi postali beli ili mirišljavi.

Perfex je napravio nebeljeni papir, koji je mekan i nežan na dodir, ali isto tako pouzdan i siguran za upotrebu. On ne izaziva alergije, a i nije recikliran. Braon je boje jer je to prirodna boja drveta. U radnji ćete ga prepoznati jer je na pakovanju istaknuto da je od 100 odsto celuloze.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RED SUNCA, PA RED OBLAKA: Kakvo vreme možemo očekivati danas?