PALMA PROTIV VAN DAMA I MARKA HUKA: Pogledajte ovu neverovatnu borbu (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2023. u 11:40

DRAGAN Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina uvek i na svakom mestu je spreman da pokaže svoje borilačke veštine. Naime, poznato je da je Palma u mladosti trenirao boks i rekreativno kik boks a sa treninzima nije prestajao do danas.

ПАЛМА ПРОТИВ ВАН ДАМА И МАРКА ХУКА: Погледајте ову невероватну борбу (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Koliko je vešt i brz potvrdili su i svetski poznati profesionalci poput holivudske megazvezde Žan Klod Van Dama sa kim je Palma uradio kratku kik boks demonstraciju u Beču, ali i Muamer Hukić, poznatiji kao Marko Huk, svetski profesionalni šampion u WBO federaciji. Sa njim je Palma radio ozbiljan trening na Kopaoniku. Marko Huk se iznenadio Palminim znanjem i umećem i rekao je da bi mu bila čast da ga Palma trenira i bude u njegovom uglu. 

Gde god da je, Palma nađe zgodnu priliku da pokaže svoje znanje drugima, pa je tako u jednom sportskom centru u Hurgadi pokazivao udarce reprezentativcima Egipta u kik boksu, u Kairu momcima iz jednog kik boks kluba, čak i konobarima u jednom hotelu u Hurgadi. 

Palma često sparinguje i sa svojim borcima iz kik boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine, među kojima ima i dosta devojaka koje su postigle značajne uspehe na takmičenjima. 

Sve ovo možete videti u videu koji smo postavili u prilogu!

BONUS VIDEO: PREMINULA ELVISOVA ĆERKA - Snimci Urgentnog centra bolnice u koju je prevezena Liza Meri Prisli

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april