ILINKE IZ PRIBOJA NEMA VIŠE OD 20 DANA Otac ne odustaje od potrage: "Uskoro mi je rođendan, imam samo jednu želju"

Novosti online

04. 01. 2023. u 08:15

DALIBOR Dujović, otac Ilinke Dujović iz Priboja koja je nestala 12. decembra, na društvenoj mreži objavio je novu potresne poruku i istakao da je uveren da je njegova ćerka živa.

ИЛИНКЕ ИЗ ПРИБОЈА НЕМА ВИШЕ ОД 20 ДАНА Отац не одустаје од потраге: Ускоро ми је рођендан, имам само једну жељу

Printscreen/Facebook

- Vi ne znate koliko mojoj Ilinci i meni znači vaša podrška! Zbog vas mogu nekad i da se nasmejem! Reći hvala je malo! Kao i do sada, podrška policije iz Priboja je još sa nama! Često idem, i jutros sam razgovarao! Ni oni ne odmaraju i ne odustaju! Telefonom svaki dan mnogo toga proverim i završim! Nisam ništa našao obalom Lima! Išao sam od Mioča, Amfore. Uzvodno levom obalom! Moram obići sutra opet od Mioča, ali desnu stranu! Taj deo je slabo pretraživan. Jedan čovek bi mi sutra dobrodošao! Mnogo lakše i brže pređemo zajedno! Sam... teško i sporo - napisao je Dalibor i zamolio za pomoć.

On je dodao da je uskoro najpre njegov, a zatim i rođendan njegove ćerke.

- Uskoro mi je rođendan ! A zatim i rođendan moje ćere! Imam jednu želju! Samo moju ćerku. Poželeo sam je mnogo. Odlazi i ovaj 23. dan! Ja sam isti! Jako i hrabro! Sa srcem i verom! Za moju dušu, moju Iku.

Podsetimo, Ilinka je poslednji put viđena 12. decembra u popodnevnim satima u starom delu Priboja na pešačkoj stazi, odakle joj se gubi svaki trag.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april