OTAC NE ODUSTAJE I dalje traje potraga za nestalom Ilinkom: "Molim vas, danas mi treba 10-20 ljudi..."

Novosti online

21. 12. 2022. u 14:27

OTAC nestale devojke iz Priboja Ilinke D. opet se oglasio na Fejsbuku i zatražio pomoć ljudi kako bi odradili bitan deo terena u potrazi za njom.

ОТАЦ НЕ ОДУСТАЈЕ И даље траје потрага за несталом Илинком: Молим вас, данас ми треба 10-20 људи...

A. Rovčanin

- Dobar dan. Ja nikad nisam i neću stati. Tražim svaki dan. Sam, sa nekim. Danas mi treba 10-20 ljudi. Ako neko može u 13 sati na železničku stanicu. Kratak dogovor i krećemo. Teren je teži. Pored Lima, Brdo... dogovorićemo se. Hvala vam puno !

Podsetimo, devojka je poslednji put viđena 12. decembra oko 16.15 sati u starom delu Priboja kad je izašla iz porodične kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu i sivu trenerku i crne čizme.

Devojka je krajem septembra, podsetimo, takođe nestala, a na brdu Bić iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je nedugo potom bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici su joj jedva spasli život.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku, da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZIV UPRAVE SAOBRAĆAJNE POLICIJE SRBIJE: Naznačite deonice za kontrolu brzine