DOBRO SE UVEK DOBRIM VRAĆA! Deda Mraz se družio sa najmlađima, a oni ga pitali - A gde ste parkirali irvase, gde vam je Baka Mrazica (FOTO)

S. V.

25. 12. 2022. u 10:45

BUDITE dobri kao i dosad, slušajte mame, tate, bake, deke, slušajte vaspitače, nastavnike, vredno učite... I, zapamtite, draga deco, dobro se uvek dobrim vraća.

ДОБРО СЕ УВЕК ДОБРИМ ВРАЋА! Деда Мраз се дружио са најмлађима, а они га питали - А где сте паркирали ирвасе, где вам је Бака Мразица (ФОТО)

Foto P. Milošević

Odzvanjale su juče "MTS dvoranom" u Beogradu ove reči upućene najmlađima od njihovog, ovih dana, najvećeg idola - Deda Mraza. Odzvanjale su pred mnogobrojnim mališanima uoči nove, 2023. godine, ali i pred njihovim roditeljima, podsetivši ih na to kako je to biti dete. Među razdraganom decom našli su se i oni, nama najmiliji - naslednici zaposlenih u našoj kući - "Novostima"!

- Srećni vam novogodišnji i božićni praznici - čulo se na svakom koraku.

Veselili su se najmlađi, ali i glumci koji su izveli u velikoj sali predstavu "Potraga za Deda Mrazom". Gledali su klinci i klincize netremice kako u "minut do 12" stara godina ne želi da ode, već na "spavanje" šalje Deda Mraza.

- Najzanimljivije mi je bilo kada je Baba Mrazica ujutro shvatila da je Deda Mraz nestao, pa je hitno povezla irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom krenula na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom - prepričao nam je jedan od mališana gotovo naizust predstavu.

A pre predstave nisu mogli da skinu osmehe sa lica. Bilo je i onih pomalo stidljivih, ali, na kraju ipak zadovoljnih kada su videli kese sa poklonima. Uz slatkiše i stihove najpoznatijih dečjih novogodišnjih pesama mališani su strpljivo čekali da dođu na red za fotografisanje sa Deda Mrazom i uvere se da je njegova brada zaista prava.

- Gde ste parkirali irvase - pitao je jedan od mališana Deda Mraza, a dobivši odgovor "da su tu, iza ugla", nije krio oduševljenje.

Pitala su deca i "Da li tamo, odakle on dolazi, ima mnogo snega", "Hoće li opet doći", "Gde je Baka Mrazica"...

Inače, sve do 15. januara 2023. u okviru manifestacije "Beogradska zima" u ovoj popularnoj prestoničkoj dvorani održava se Novogodišnji dečji matine. Neki od filmova koji će biti prikazani u tri bioskopske sale su "Tajni agent Mjau", "Ko se boji vuka još 2", "Moje slatko čudovište", "Gospodin žaba" i mnogi drugi animirani crtani filmovi i dokumentarci za najmlađe.

SVI HTELI DA BUDU NAJMLAĐI

Činilo se u jednom trenutku da su svi poželeli na trenutak da budu deca, i stari i mladi. Uz aplauze, poželeli su svi, uglas - najbolje drugarima i, naravno - Deda Mrazu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije