ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: U sred bela dana izbila masovna tuča u Hrvatskoj, povređen Deda Mraz

Novosti online

24. 12. 2022. u 19:17

GRUPA od nekoliko mladića i devojaka danas je nešto iza 15 sati uz reku Savu na šetalištu braće Radić narušavalo javni red i mir.

ЗА РУБРИКУ ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: У сред бела дана избила масовна туча у Хрватској, повређен Деда Мраз

Foto AP

Izbila je masovna tuča u kojoj je prema snimku najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Deda Mraza, prenosi 24.satahr.

- Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primereno, kako oni misle dočekati Božić - rekao je jedan od Brođana, koji je svedočio nemilom događaju.

Policija je upoznata sa događajem, ali dok su tamo stigli svi akteri su se razbežali.

- Na mestu gde se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhapšen i jednog povređenog mladića. U toku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Sledi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predati na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, radnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mestu događa osim policije bili i radnici Hitne pomoći.

- Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posledica - dodao je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!