Upoznajte unuke Deda Mraza

Promo

16. 12. 2022. u 17:18

DA li ste znali da u ruskoj kulturi Deda Mraz, pored irvasa i svojih vilenjaka, ima još jednog vernog pratioca?

Упознајте унуке Деда Мраза

Foto: Promo

U pitanju je Sneguročka, prelepa devojka napravljena od snega, Deda Mrazova unuka! Svi oni koji žele da je upoznaju, imaće priliku za to u vreme praznika, na nekim od Gasprom benzinskih stanica.

Kao jedan od važnih likova iz ruskih bajki, Sneguročka postoji od vremena nastanka Rusije. Kada je u sovjetsko doba Nova godina ponovo počela da se proslavlja, ona je bila tik pored Deda Mraza u Kući saveza, podcrtavajući tako značaj koji ima za jednu od najplodnijih svetskih kultura.

Sneguročka je stigla i u našu zemlju, pa će tako, u duhu praznične euforije, kompanija NIS da je ugosti na svojim benzinskim stanicama, gde će potrošači imati priliku da je upoznaju!

Kako su poznate po darivanju, Sneguročke i potrošačima u Srbiji donose simbolične novogodišnje poklone koje će im deliti upravo na Gasprom benzinskim stanicama. Osim toga, Sneguročka će pokazati i kako u tri laka koraka svi zainteresovani mogu da štede uz „Sa nama na putu“ program lojalnosti, koji pruža korisnicima priliku da tokom kupovine goriva uštede i do 6 dinara po litru.

Foto: Promo

Tokom jučerašnjeg dana Sneguročke su obradovale posetioce na benzinskoj stanici „Novi Sad 16“, a ukoliko želite da u narednim danima upoznate verne pomoćnice Deda Mraza, one vas čekaju na Gasprom benzinskim stanicama na sledećim lokacijama:

- „Stari Banovci“, auto-put Beograd-Novi Sad, 16. decembra, od 12 do 18 časova

- „Krnješevci“, auto-put Beograd-Zagreb, 17. decembra, od 12 do 18 časova

- „Zmaj 1“, auto-put Beograd-Zagreb, 18. decembra, od 12 do 18 časova

- „Mali Požarevac“, auto-put Niš-Beograd, 19. decembra, od 12 do 18 časova

- „Velika Plana“, auto-put Beograd-Niš, 20. decembra, od 10 do 16 časova

- „Bagrdan“, auto-put Niš-Beograd, 21. decembra, od 10 do 16 časova

Foto: Promo

- „Nais“, auto-put Beograd-Niš, 22. decembra, od 11 do 17 časova

- „Fontana“, auto-put Niš-Beograd, 23. decembra, od 10 do 16 časova

- „Sokolići 1“, auto-put Beograd-Čačak, 24. decembra, od 10 do 16 časova

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024