VREMENSKA PROGNOZA ZA NEDELJU, 10. APRIL: Danas hladnije, očekuju nas udari vetra i kiša- Posle podne razvedravanje

Novosti online

10. 04. 2022. u 08:17

U SRBIJA će danas biti pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom, uz najvišu temperaturu od 8 do 14 stepeni.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА НЕДЕЉУ, 10. АПРИЛ: Данас хладније, очекују нас удари ветра и киша- После подне разведравање

Foto: D. Balšić

Posle podne na severozapadu, a uveče i noću u svim krajevima razvedravanje, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža sutrašnja temperatura biće od 2 do 7 stepeni. Vetar umeren i jak, severozapadni, na istoku Srbije ponegde i sa udarima olujne jačine.

I u Beogradu danas pretežno oblačno, hladnije i vetrovito, povremeno s kratkotrajnom kišom. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura oko 4, a najviša oko 11 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana,

od ponedeljka, 11. do cetvrtka, 14. aprila se u noćnim i jutarnjim satima očekuje slab prizemni mraz, dok će pojava mraza na dva metra visine biti lokalna - u ponedeljak na severu Srbije, a u utorak u centralnim i južnim krajevima.

U toku dana biće pretežno sunčano, samo još u ponedeljak sredinom dana i posle podne promenljivo oblačno, na istoku Srbije ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom.

Dnevna temperatura u ponedeljak ispod proseka, a od utorka u osetnom porastu.

U petak, 15. aprila i subotu prolazno naoblačenje uz pad temperature i kišu ponegde. Na planinama slab sneg.

U nedelju uglavnom suvo sa dužim sunčanim intervalima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!