"JUČE SMO IZVELI JEDAN TRIK" Vučić o dojavama o bombi na avionu za Moskvu - "Naše službe proveravaju ko se pravi pametan"

Novosti onlajn

20. 03. 2022. u 11:58

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Sjenicu, gde je prisustvovao polaganju kamena temeljca za izgradnju nove škole i početku radova na izgradnji deonice Požega-Duga Poljana na auto-putu "Miloš Veliki".

ЈУЧЕ СМО ИЗВЕЛИ ЈЕДАН ТРИК Вучић о дојавама о бомби на авиону за Москву - Наше службе проверавају ко се прави паметан

Foto: MUP

Predsednik je odgovarajući na pitanja novinara komentarisao i svakodnevne dojave o bombi u avionu Er Srbije koji leti za Moskvu. 

- Juče smo izveli trik, namerno smo kasnili pola sata, jer oni čekaju da avion poleti pa da moramo da vraćamo avion. Onda mi sačekamo pola sata pa oni jave dok je avion na zemlji. Maltretiramo ljude pola sata duže ali ne moramo da vraćamo avion iz Subotice. Proveravamo to i sada se naše službe bave time. Naše služe se bave time, ko je to ko se pravi pametan.

Kako kaže, veliki daju sebi za pravo da rade šta žele protiv onih suverenih država koje samostalno donose odluke. 

- Mnogi ljudi misle da imaju pravo u današnjem svetu da rade šta hoće protiv suverenih država ukoliko im se ne dopada ili ukoliko nije dovoljno poslušničko ponašanje. E te i takve koji misle da imaju pravo svima da određuju kako će da se ponašaju i šta da rade. Mi ćemo ovako mali kakvi smo, što bi rekao veliki Meša Selimović, mi tako mali se usuđujemo da mislimo i usuđujemo se da budemo neko ko sme da misli, ko sme da određuje svoju sudbinu. Tako malo znaćemo tim velikim koji misle da imaju pravo da rade šta im je volja, mi ćemo tako velikim znati da odgovorimo - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO: 

PREDSEDNIK ISPUNIO ŽELjU DEČAKU: Mali Laza se upoznao sa Vučićem - želi da postane inženjer

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024