HRVATSKI MEDIJI SU BESNELI ZBOG NJE: Kako se Kika Đukić "popela na tron" i nervirala komšije (VIDEO)

Novosti online

09. 12. 2021. u 14:12

KRISTINA Kika Đukić, srpska jutjuberka i influenserka, preminula je sinoć u Beogradu. Smrt ove mlade devojke je šokirala njene kolege i pratioce, ali i celokupnu javnost.

ХРВАТСКИ МЕДИЈИ СУ БЕСНЕЛИ ЗБОГ ЊЕ: Како се Кика Ђукић попела на трон и нервирала комшије (ВИДЕО)

Foto: Youtube/Kika

Kristina Kika Đukić je objavila svoju prvu pesmu koja je vrlo brzo postala jedna od najpopularnijih u regionu.

Međutim, i pored velikog broja pregleda, pesma je imala dvostruko više "dislajkova" nego "lajkova", pa je na hrvatskom portalu Indeks objavljen tekst o njoj pod naslovom: "Srpkinja obara rekorde: Najpopularnija pesma u Hrvatskoj je gora od svake cajke".

- Kada vidite trending na Jutjubu u Hrvatskoj, verovatno ćete razmisliti o tome da svojoj deci ograničite vreme na internetu - navodi ovaj hrvatski portal, i dodaje da je upravo svađa jutjuberke i Bake Praseta razlog zašto je Kika Đukić dobila veći broj "dislajkova" nego "lajkova".

- Ona je glavna junakinja drame s najpopularnijim balkanskim jutjuberom Bakom Prasetom, koji ju je brutalno izvređao u više navrata. Fanovi Bake Praseta, kojih ima više od milion, navalili su na "dislajk" dugme na Jutjubu, pa Kika i njena rep pesma ovih dana obaraju rekorde - zaključuje hrvatski portal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Smeštanje najstarijih članova porodice u dom za stare