PREMINULA KRISTINA KIKA ĐUKIĆ: Influenseri se opraštaju od mlade jutjuberke (FOTO)

Novosti online

09. 12. 2021. u 13:20

SRPSKA jutjuberka i influenserka Kristina Kika Đukić preminula je sinoć.

ПРЕМИНУЛА КРИСТИНА КИКА ЂУКИЋ: Инфлуенсери се опраштају од младе јутјуберке (ФОТО)

Foto: Instagram/miloshd96

Javnost je o tome obavestila njena prijateljica, influenserka Laura Tešanović.

Kika Đukić bila je srpska jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal „K1KA“ broji oko 700 hiljada pretplatnika.

- Na našu veliku žalost moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voleli i poznavali… Volim te, Kiko, zauvek, počivaj u miru - stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Foto: Instagram/Laura.992

Influenser Miloš Bajić, poznatiji kao Miloš HD, takođe se oprostio od Kike.

- Sve što bih želeo da kažem, a ima mnogo toga, sada bi bilo suvišno. Počivaj u miru mala, volim te i neka te anđeli čuvaju - napisao je on.

Foto: Instagram/miloshd96

Kristina Đukić je rođena 2000. godine u Beogradu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, a pošto nije bila odličan đak i nije imala dovoljno bodova da u prvom krugu upiše srednju školu koju je želela, majka ju je upisala u srednju železničku školu, ali se tu nije dugo zadržala nego se „prebacila“ u trgovačku školu.

U ispovesti na Jutjubu je svojim pratiocima priznala da su je svi ispočetka znali kao devojku koja je "promašila" školu, a potom i po tome što je jutjuberka i gejmerka. Jednom prilikom je kazala da je odličan đak, ali i da ima dovoljno vremena da se posveti snimanju klipova za Jutjub.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

IDILA U AUSTRIJSKOM SELU: Vidite gde su Ana i Švajni kupili kuću - žele da vaspitaju decu u duhu tradicije (VIDEO)