VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU 13. NOVEMBAR: Tokom dana pretežno sunčano, a evo kada stiže novo zahlađenje

Novosti online

13. 11. 2021. u 01:02

U SRBIJI u jutarnjim satima mestimično magla i slab mraz, a tokom dana pretežno sunčano.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА СУБОТУ 13. НОВЕМБАР: Током дана претежно сунчано, а ево када стиже ново захлађење

Foto: D. Balšić

Po pojedinim kotlinama magla će se zadržati i pre podne. Vetar slab, u južnom Banatu umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do 4, najviša od 10 do 15, u mestima sa dužim zadržavanjem magle od 6 do 9 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u Beogradu ujutro magla, u toku dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura 3, najviša dnevna 13 stepeni.

Vremenska prognoza za sedam dana

U nedelju i ponedeljak pretežno oblačno, na zapadu i jugozapadu ponegde kratkotrajna kiša. U ponedeljak u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U utorak i sredu u većem delu razvedravanje, u Timočkoj Krajini tmurno, u košavskom području jak i olujni jugoistočni vetar.

Od četvrtka do subote oblačno, malo hladnije, mestimično slaba kiša, u planinskim predelima sneg.

BONUS VIDEO - ŠEPURI SE KAO DA JE U DIVLjINI: Lisica snimljena u naselju Vojvoda Stepa


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...