MAMA I BEBA HEROJI: Devojka se porodila u toaletu autobuske stanice - "Nisam se uplašila, nisam ni imala kad!"

Novosti onlajn

05. 08. 2021. u 17:18

NA autobuskoj stanici u Obrenovcu juče se dogodila nesvakidašnja situacija. Naime, u toaletu se - porodila devojka.

МАМА И БЕБА ХЕРОЈИ: Девојка се породила у тоалету аутобуске станице - Нисам се уплашила, нисам ни имала кад!

Foto: Printscreen/Jutjub/RTV MAG

Kako su svi mediji danas preneli, trudnica iz Obrenovca porodila se juče oko 9 sati ujutru na autobuskoj stanici "Laste", a na svet je donela devojčicu koja će se najverovatnije zvati Marija.

Kako se saznaje, i porodilja i devojčica su dobro.

- I beba i ja smo dobro. Bila sam u terminu za porođaj, ali nisam mislila da ću se poroditi baš na autobuskoj stanici - govori kroz osmeh ponosna mama.

Otkriva da joj je to drugo dete, a na pitanje da li se uplašila kada je shvatila da je porođaj već u toku, a da ona nema adekvatnu medicinsku pomoć, odgovara:

- Nisam se uplašila, nisam ni imala kad - kaže ona.

Mama i beba heroj su nakon porođaja prebačene u bolnicu u Višegradskoj.

Kako je medijima rekao Nikola Živanović, šef autobuske stanice, ovo je lepa vest koja je obradovala sve zaposlene, iako porodilja možda nije izabrala najlepše i najbezbednije mesto za rođenje deteta.

- Nadamo se da će sve biti kako treba i da ćemo devojčici kumovati - rekao je Živanović.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu