SMRAD urina, znoja i fekalija oseća se u sobama. Oko 100 mališana sa cerebralnom paralizom dane provodi kao u kavezu, u metalnim krevecima sa visokim rešetkama.

Nemanja

01.07.2021. 10:54

Zemlja je uspesna koliko se brine o najugrozenijima,deci i bolesnima.Obavezno pokrenuti veliku akciju,gde treba drzava da bude nosilac a drustveno odgovorne firme i pojedinci da stanu iza tog projekta da nam deca i bolesni ljudi,narucito ljudi i der na dugom boravku,cesto i dozivotnom, da imaju normalne uslove.

Bobi Vranje

01.07.2021. 11:36

To je ogledalo drzave!!!! Bruka i sramota a za tu decu zalosno!!!!Ne da nismo za EU vec nismo ni za najzaostalije africke zemlje!!!!

Solo

01.07.2021. 11:37

Nista se nije promenilo kod nas sa hendikepiranom decom. Sve je isto kao pre. Vezuju se verovatno za krevet,ogromna nehigijena,infekcije,mentaln poremecaji,zlostavljane i verovatno sexualna uznemiravanja. Pa sto nasa Ministarka rada Darija Kisic Tepavcecic neobidje i iznenadi te ustanove i sama ustanovi stanje tih drzavnih organizacia umesto sto osniva komisiju za prekovremeni rad. Jedan totalno nezainteresovan deo aparata koji nezeli nista da ucini i poboljsa zivot te dece. To je krsenje svih ljudskih normi o potrebi da se neko leci ako je hendikepiran.

Zeljko

01.07.2021. 11:52

Ostavka ministra, sav rukovodeci kadar po hapsiti, veliki broj zaposlenih otpustiti. Napraviti akcioni plan maksimalno 6 mjeseci sve okrenuti naglavačke, uključiti ministra financija dovesti novi rukovodeci kadar nove uposlenike po hitnoj proceduri zaposliti i krenuti iznova. Parlament da se direktno ukljuci, radno tijelo za praćenje svih bitnih smjernica kao i kontrole zadati mjera i rokova.