PO hitnom postupku treba ukinuti reformisani program nastave istorije u gimnazijama i srednjim stručnim školama, jer postoji opasnost da istorijsku svest mlade generacije prestane da formira škola, odnosno pedagog-istoričar, naučnik...

Mama

18.06.2021. 12:15

Ko pie nasu istorijui program za skolstvo???cak i u eri najjaceg komunizma imali smo bolju nastavu istorije nego danas!Zasto deca gube vreme u skoli ako sve treba da ih ucim kod kuce???

Milutin

18.06.2021. 13:06

Pogledajte iz kojih klubova nam dolaze sekretari, komesari, permijeri i sl, preko kojih ljudi od ranije ... cim se to pocisti, sve drugo ce ozdraviti.

dobri irac

18.06.2021. 15:31

Napokon da čujemo glas pametnih.Istoriju nam pišu tek svršeni studenti,gradivo pliva u haosu,lekcije se ne uče po hronologiji...deca su izgubila pojam vremena i prostora.Vratite udžbenike koje su pisali Mihaljčić,Perović,Pavlović,Dimić...Ovi novi autori kao da su rođeni u Bugarskoj ,Nemačkoj,Albaniji...

buki

18.06.2021. 16:28

Ovi Zapadnjaci su gori od Broza, jer i on je to kreiranje istorije radio na malo suptilniji način. Ovi su baš diktatori, jer džaba je što vidiš svojim očima da je crno, moraš ponavljati da je belo, sve dok svest ne iskriviš toliko da zaista vidiš belo.

Zoran

02.07.2021. 19:29

Najgori je onaj tzv novinar na TV koja se lepo smestila u uništenoj fabrici obuće u Zemunu, u podrumu luduju pijandure, dok on objašnjava da su Mrnjavčevići popili previše pa izgubili Maričku bitku. I to lupeta na kraju svake emisije, zna on da sto puta ponovljena laž na kraju postaje istina.