BOMBARDOVANjE elektroenergetskog sistema prošlo je „ispod radara“ medija Zapada i to ne samo onih koji su učestvovali u orkestriranoj NATO propagandi, već i onih koji su imali kritički stav.

Komentari (4)

Sale

15.04.2023. 23:18

Ispravljali su grešku generala Eisenhower-a? 60 godina kasnije su se sjetili da isprave grešku na način da bombarduju Beograd umjesto Zagreba i Kumroveca? Bombardovali su zemlju generala Draže, najvećeg i najlojalnijeg američkog saveznika na Balkanu u vrijeme Eisenhower-a i drugog svjetskog rata? O generalu Draži su crtali stripove i snimali filmove u Americi, a na kraju su dozvolili komunističkim bezbožnicima da ga živog raskomadaju i zakopaju bez popa i bez opela. Nema na ovom svijetu pravde! Ili praviš nepravdu, ili je trpiš! Treće nema, ne postoji niti će biti!

Vla

16.04.2023. 06:51

Nacisticka teroristicka organizacija,(NATO) nije nikad prestala da vodi ratove, setite se Vietnama, kambodje, koreje, iraka, ........, Njima je cilj okupacija svega vrednog na zemljinoj kugli

Stojan

16.04.2023. 07:32

Hoce li se, i kada, ispostaviti zvanicni racun evropskim zlotvorima koji su harali i ubijali 78 dana non-stop? Neka je racun i 100 evra, ali on mora biti zvanicno predstavljen i urucen. Dok god se bude cutalo i prikrivalo, nece niko Srbiju ceniti,ako ne bude postovala sebe samu. To je vitalno pitanje dostojanstva zemlje!