KAKO GODINE UTIČU NA UVEĆANJE PROSTATE? Laserski sistem najviše klase isparava adenom prostate u Laser Medu

Promo

12. 04. 2023. u 10:00

PROBLEMI s prostatom najčešće se javljaju nakon 50. godine. Naime, u tom periodu žlezda prostate počinje da raste i da narušava funkciju urinarnog sistema.

КАКО ГОДИНЕ УТИЧУ НА УВЕЋАЊЕ ПРОСТАТЕ? Ласерски систем највише класе испарава аденом простате у Ласер Меду

Foto: Promo

Normalna veličina prostate je oko 25-30 cm3. Međutim, s godinama zna da se naglo poveća i kod nekih muškaraca da čak 5-6 puta premaši normu:

Foto: Promo

25-30 godina → U većini slučajeva prostata je veličine oraha.

40-50 godina → Žlezda prostate počinje da raste. Javlja se potreba za učestalim mokrenjem i dolazi do slabljenja erekcije.

50-70 godina → Pogođeno je više od 50% muškaraca. Uvećana prostata može da dostigne veličinu pomorandže. Mokrenje protiče bolno i otežano. Dolazi do slabljenja seksualnih funkcija.

70-80+ godina → Više od 90% muškaraca ima izrazito jake simptome. Prostata može da dostigne veličinu lopte za bejzbol. Kvalitet života ozbiljno je narušen.

Tulijum laser od 200 vati je najsavremeniji izum u laserskoj hirurgiji prostate. Kombinacija najveće snage i vodeće preciznosti (prodiranje u tkivo je samo 0,2 mm) osigurava jak i neprekidan mlaz urina, a muškarci koji žive sa trajnim kateterom oslobađaju ga se i vraćaju normalnom uriniranju.

U LASER MEDu Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA.

LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

tel. 011 7 357 357

mob. 069 5 357 357

www.lasermed.rs


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili