NOVOIMENOVANI načelnik Centra bezbednosti Pljevlja, Haris Đurđević, odbacio je sve otužbe koje su mu se prethodnih dana stavljale na teret. On je pozvao učesnika protesta protiv njegovog imenovanja, predsednike opštinskih odbora političkih partija koji su se obratili javnosti i Vladi CG, da prezentuju sve dokaze koje imaju protiv njega.

MILOS

24.04.2021. 09:38

Niste ni svesni koliko je ugrozen Srpski narod u Pljevljima i koliko se taj narod, koji nigde ne radi se bori za slobodu. Ne protestuju ljudi bez veze .Jer da je ostao Djukanovic ovaj novopostavljeni nacelnik bi bio gori od Ante Pavelica .I jeste istina da je pricao kako ce da se sveti litijasima. Srbe dole ne mogu da vide. Srbi su izvojevali promenu vlasti a sada dovode opet Djukanoviceve pulene koji ce da ugrozavaju Srpski narod samo zato sto su Srbi.Dali je iko postavio pitanje zasto se zaustavljaju vozila sa BG tablama i ljude nizasta maltretiraju samo zato sto su posli da vide svoje rodjene. E ovo vam je primer kada se postavi ovakav covek koji ce da naredjuje sta ce da se radi sa ljudima i kako ce da se tretiraju oni koji dolaze iz Srbije narocito iz Beograda.

FRANKAKREDIT

25.04.2021. 18:52

Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65 000 eura i bio sam sretan. Ako vam treba zajam za vaš najbolji interes, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki e-poštom: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com} (WhatsApp: +16014560144)