NARODNI poslanici Pokreta za promene uputili su svim poslaničkim klubovima parlamentarne većine Predlog odluke o otvaranju Parlamentarne istrage i Anketnog odbora u vezi sa dešavanjima u Srebrnici i umešanosti crnogorskih državnih organa koji su navodno snadbevali Vojsku RS gorivom, municijom od avgusta 1994. do novembra 1995. godine, za vreme sankcija koje im je SRJ uvela.

Samir

14.04.2021. 20:19

Ovo je malo čudna situacija, ako se sprovede istraga protiv Mila za događaje u Srebrenici to znači da DF PzP i SNP priznaju da se u Srebenici dogodio genocid i da je Đukanović saučesnik, ali ove stranke su kategorične da se u Srebrenici nije dogodio genocid i to onda znači da Đukanović nije saučesnik.

Banjalučanin Slobodan

14.04.2021. 21:09

Ako je Đukanović pomagao nama Srbima da se izborimo za našu Republiku Srspku, pitam vas sledeće:- Znate li kako je bilo našim borcima-tekistima, kada je stavljena rampa na Drini ??? To bi bila hrpa gvožđa!!! Da nije bilo te i takve pomoći, ali i snalažljivosti našeg komandanta Mladića i drugih oficira iz naše Komande VRS, danas bi Tuđmananova ustašija bila i ostala na Drini... Eto, samo da znate, jer vi o ratu u Bosni, pojma nemate... Ali,kome ja to pišem ?!!!