NARODNI poslanici Pokreta za promene uputili su svim poslaničkim klubovima parlamentarne većine Predlog odluke o otvaranju Parlamentarne istrage i Anketnog odbora u vezi sa dešavanjima u Srebrnici i umešanosti crnogorskih državnih organa koji su navodno snadbevali Vojsku RS gorivom, municijom od avgusta 1994. do novembra 1995. godine, za vreme sankcija koje im je SRJ uvela.

Komentari (3)

Samir

14.04.2021. 20:19

Ovo je malo čudna situacija, ako se sprovede istraga protiv Mila za događaje u Srebrenici to znači da DF PzP i SNP priznaju da se u Srebenici dogodio genocid i da je Đukanović saučesnik, ali ove stranke su kategorične da se u Srebrenici nije dogodio genocid i to onda znači da Đukanović nije saučesnik.

Banjalučanin Slobodan

14.04.2021. 21:09

Ako je Đukanović pomagao nama Srbima da se izborimo za našu Republiku Srspku, pitam vas sledeće:- Znate li kako je bilo našim borcima-tekistima, kada je stavljena rampa na Drini ??? To bi bila hrpa gvožđa!!! Da nije bilo te i takve pomoći, ali i snalažljivosti našeg komandanta Mladića i drugih oficira iz naše Komande VRS, danas bi Tuđmananova ustašija bila i ostala na Drini... Eto, samo da znate, jer vi o ratu u Bosni, pojma nemate... Ali,kome ja to pišem ?!!!