U TEKSTU koji je objavljen na američkom portalu "International Business Times", političkom magazinu sa sedištem u Njujorku koji ima edicije u sedam zemalja sveta na četiri jezika, pukovnik Ves Martin prozvao je Mila Đukanovića za najteže zločine.

Komentari (12)

dragomir

04.04.2021. 18:31

Kako je radio,tako je i zaradio.Ničija ne gori do zore.Samo šta je jada zadao Srbima i u Crnoj Gori ali i uopšte.On je mislio da će da vlada doživotno.Nama koji smo u Srbiji radili u državnim instituccijama,i nakon izlaska Crne Gore iz zajednice sa Srbijom,a bili smo prinuđeni da tražimo državljanstvo,on je jednostavno izbrisao iz Crnogorskog ,jer se bojao da ga glasovima na izborima srušimo.Sad mu je podrška zapada presušila i on je na ledu.Pa neka kusa štta je zaslužio.

Aleksandar

04.04.2021. 18:43

Šta je to medjunarodni sud za zločine protiv čovečnosti tokom ratova u Jugoslaviji i gde se nalazi taj sud pred kojim “zapadni advokati” planiraju da “podignu optužnice”. Medjunarodni krivični tribunal za Jugoslaviju koji je postojao u Hagu je zatvoren za nove slučajeve.

Aco

05.04.2021. 00:22

Da nije slao naftu srbi bi prosli kao u hrvatskoj.Hvala za naftu ali za ostalo si zasluzio robiju.Izdao si srbe samo da bi sacuvao fotelju.Dzab, na robiju sa tacijem.

Vukasin

05.04.2021. 12:52

Ves Martin i njegova Mafija iz NATOa ubijaju narod lijevo i desno i to je definicija genocida. Svaki vojnik, svaki presednik svaki oficir iz NATOa trba da ide na sud u Hag.