KAMIONI I ŠLEPERI "MIRUJU": Sneg padao cele noći na severu Crne Gore

M.S.

22. 03. 2021. u 16:17

SNEG koji je padao cele noći na severu Crne Gore doneo je mnogo problema, posebno učesnicima u saobraćaju.

КАМИОНИ И ШЛЕПЕРИ МИРУЈУ: Снег падао целе ноћи на северу Црне Горе

Foto: CEDIS

Zbog snega i poledice saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere  obustavljen je na putevima Nikšić-Šavnik-Žabljak i Rožaje – Berane, ali i na saobraćajnici Nikšić-Šavnik-Žabljak, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

- Saobraćaj u zemlji se obavlja umerenim intezitetom, po mestimično mokrim i klizavim  kolovozima u južnom delu a na severu susnežica, sneg i poledica. Magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rečnih tokova. Vozače savetujemo na maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu trenutnom stanju na putu, kažu iz Auto-moto saveza, i napominju da u  vremenskom periodu od 15. novembra 2020. godine do 1. aprila 2021. godine da je obavezna upotreba guma za zimu za sva motorna vozila na putevima gde je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)