RAD VLADE PUN PROPUSTA: Duško Knežević ne odustaje od arbitraže i poručuje - ministar Sekulović ne sme da se obračuna sa Zoranom Lazovićem!

Novosti online

10. 02. 2021. u 20:49

BIZNISMEN Duško Knežević poručio je da zbog svih okolnosti i nemara Vlade Zdravka Krivokapića, neće povući arbitražu, koja bi u krajnjem, prema njegovim navodima, Crnu Goru koštala koštala više od 700.000 evra.

РАД ВЛАДЕ ПУН ПРОПУСТА: Душко Кнежевић не одустаје од арбитраже и поручује - министар Секуловић не сме да се обрачуна са Зораном Лазовићем!

Duško Knežević

 

U sinoćnjem lajvu na Instagramu Knežević i politički aktivista, Vladislav Dajković razmenili su mišljenja o aktuelnim političkim dešavanjima.

Obojica sagovornika su se usaglasila oko činjenice da Vlada ne radi dovoljno efikasno i u punom kapacitetu, već naprotiv dolazi do brojnih propusta, a najviše u sektoru bezbednosti.

Ministar Sergej Sekulović, kako je naveo Knežević, nije ispunio njegova očekivanja, a naročito u odnosu sa bivšim funkcionerima režima, kao što je Zoran Lazović.

Duško Knežević je takođe informisao javnost o tome da je sva komunikacija između njega i premijerovog tima prestala, uprkos činjenici da je upravo on bio značajna međunarodna podrška u predizbornoj kampanji.

Vladislav Dajković se s druge strane usaglasio sa stavovima Kneževića, usput pozvavši građane da podrže listu “Za Budućnost Nikšića”, i eventualno ostale pobedničke liste sa parlamentarnih izbora, u čemu ga je snažno podržao Duško Knežević.

- Olako zaduživanje novog ekspertskog ministra nije nikakva hrabrost, koja je nažalost bila neophodna u sektoru bezbednosti - naveo je on.

Govoreći o investicijama, Knežević je izrazio želju da u slučaju da se stvore okolnosti za očuvanje sopstvene bezbednosti, njegov dolazak, ali i napor da se dovedu novi investitori, bili bi zagarantovani.

(Borba)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju