NIKŠIĆANIN Radovan Božović otac proteranog ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića izjavio je da mu je teško palo da mu se sin protera kao neprijatelj iz zemlje u kojoj je rođen.

Komentari (4)

Dejan

07.02.2021. 15:27

Velika nepravda i velika tuga u domu roditelja naseg ambasadora,Crna Gora ako stvarno zeli dobre odnose sa Srbijom mora da povuče tu sramnu odluku sto pre.

DejanSubotica

07.02.2021. 15:33

Teski momenti za porodicu Bozovic, ovo je bruka Crne Gore sta je uradila a jos veca bruka je sto jos ta sramna odluka nije povucena. Nadamo se da ce nova vlast u Crnoj Gori ponistiti tu odluku i popraviti odnose sa Srbijom

Vranjanac

07.02.2021. 17:00

Nema sta da tugujete ,neka vam se sin vrati nazad u CG medju svojom bracom.Nama je taj skolovani kadar iz CG ,dosta ovde po Srbiji.Zbog takvog "kadra" skolovanog ,prestici ce nas i Albanija sto se tice standarda.Slovenci su to lepo uradili 91.godine ,posle samostalnosti.Postavili su svoje ljude na vodecim mestima i evo gde su danas.Otprilike 50 godina ispred nas ,a svi smo bili deo iste drzave .Tu naravno nemislim na srbe u CG ,kojih ima stvarno dosta .Koji su isli na litijama ,cuvali svetinje i da nabrajam.Mislim na ove kameleone koji su do granice "crnogorci"a kad dodju u BG "veliki srbi ".Cijim zastavama vijore po Niksicu ,Cetinju i pevaju Tompsona i u*taske pesme nek idu tamo da studiraju i zaposljavaju se .Ali nisu hrvati kao mi srbi ,nema fotelje kao u BG-u ! :)