BOŽOVIĆ OŠTRO: Neki šefovi iz DPS-a naručili su ubistva i to će se dokazati

Novosti online

04. 12. 2020. u 13:36

POSLANIK Demokratskog fronta Milo Božović podsetio je na potpisani Sporazum za koji DF nije znao, a kojim se nova vlast obavezala da će poštovati državne simbole i himnu.

БОЖОВИЋ ОШТРО: Неки шефови из ДПС-а наручили су убиства и то ће се доказати

Foto: Printskrin

- Ne ugrožavamo mi Crnu Goru već samo pokazujemo da nismo zadovoljni načinom na koji su simboli donošeni, moraće doći dan kada ćete morati da se dogovorite sa nama o tome. Moramo naći simbole i himnu koji će biti prihvatljivi svima nama. Nismo mi neprijatelji ako ne poštujemo simbole, neprijatelji su oni koji ustanu i stave jednu ruku na srce, a drugom džepare građane - kazao je Božović.

Dodao je da je Sporazumom Crna Gora dva puta priznala tzv. Kosovo i da DF nema nameru da osporava odluku o priznanju jer nemaju većinu u parlamentu.

Govoreći o ekspozeu mandatara Zdravka Krivokapića, rekao je da zemlja nije samo „spržena“ nego posvađana i spaljena.

- Krivokapić je to lepo objasnio u ekspozeu – nemam podatke jer ste ih sakrili, spalili, spržili, smutili… Bato Carević vama smeta jer je uveo sveštenike da osveštaju prostorije, a vratio je 30 miliona koje ste vi pokrali, a treba da vrate još 70 miliona - kazao je Božović obraćajući se DPS-u.

On je istakao da posebno podržava Vesnu Bratić i očekuje od nje da vrati bukvar da se zna odakle deca uče slova, da vrati Šantića, Desanku maksimović, Zmaja, Njegoša…

Božović je rekao i da su neki šefovi iz DPS-a naručili ubistva što će se i dokazati.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna