MITROPOLITA AMFILOHIJA NAZVAO „JARCEM“ I „SOTONOM“: Novi skandal na RTCG

Novosti online

02. 10. 2020. u 14:45

ARHITEKTA Miodrag Bajković, gostujući na RTCG-u izneo je niz uvreda na račun mitrpolita Amfilohija.

МИТРОПОЛИТА АМФИЛОХИЈА НАЗВАО „ЈАРЦЕМ“ И „СОТОНОМ“: Нови скандал на РТЦГ

Foto: Printskrin

 On je gostujući u emisiji “Zumiranje” poglavara najveće verske zajednice u Crnoj Gori nazvao jarcem, antihristom i sotonom!

Na ovaj način zumiran je tako i odnos „javnog“ servisa prema verncima i SPC u Crnoj Gori.

Podsećamo, ovo nije prvi ispad Javnog servisa.

Posle promocije ustaštva i zabranjivanja dečijih emisija zbog pesama na ekavici, RTCG je još jednom prekršio etičke kodekse dozvoljavajući govore mržnje.

Inače, Bajković je javnosti poznat kao omiljeni sagovornik Pobjede i RTCG na temu „devastiranja“ kulturne baštine Crne Gore od strane Srpske pravoslavne crkve.

(IN4S)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković