USPELI STE DA POBEDITE KOMUNISTIČKU VLADU: Mandiću i NSD stigle čestitke od Demokratske zajednice mladih Evrope

Novosti online

01. 10. 2020. u 13:25

DEMOKRATSKA zajednica mladih Evrope čestitala pobedu i naglasila da NSD-u treba ustupiti relevantno mesto u novoj Vladi jer će to biti najbolji odraz politike koja je pobedila na izborima.

УСПЕЛИ СТЕ ДА ПОБЕДИТЕ КОМУНИСТИЧКУ ВЛАДУ: Мандићу и НСД стигле честитке од Демократске заједнице младих Европе

Foto: Novosti arhiva

Demokratska zajednica mladih Evrope - DEMYC iz Brisela i njen predsednik Havijer Hurtado Mira, uputili su čestitku Novoj srpskoj demokratiji i Andriji Mandiću zbog pobede na izborima 30. avgusta ove godine. DEMYC je najstarija omladinska politička organizacija stranaka desnog centra u Evropi koja postoji od 1964. godine. Čini je 45 stranaka i organizacija iz 33 zemlje Evrope. Klub mladih Nove srpske demokratije je deo ove organizacije i bio je domaćin poslednje Skupštine DEMYC-a y Podgorici 2018. godine.

U čestitki se navodi da nakon velikog uspeha na parlamentarnim izborima, Demokratska omladinska zajednica Evrope želi da uputi svoje čestitke prijateljima iz Nove Srpske demokratije, Demokratskog fronta kao i lideru Andriji Mandiću.

- Posle 30 godina borbe i opozicionog delovanja uspeli ste da pobedite komunističku Vladu, na izborima i bez većih nemira - istakao je Mira i naglasio:

- Sada je veoma važno da nova crnogorska vlada ustupi relevantno i istaknuto mesto Novoj srpskoj demokratiji i njenom lideru, kao najbolji odraz konzervativnih, desničarskih i tradicionalnih vrednosti koje su pobedile na izborima.

Dalje se kaže kako u Demokratskoj zajednici mladih Evrope veruju da će samo učešće Nove srpske demokratije u Vladi garantovati modernost, razvoj, sigurnost, stabilnost i brže pristupanje Crne Gore Evropskoj Uniji.

- Želimo puno sreće gospodinu Mandiću u ovoj delikatnoj fazi pregovora i važnom trenutku za istoriju zemlje - zaključuje Mira na kraju.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina